DRAMA U MAGAZINU IN! Sanja Marinković POBESNELA zbog gosta: Napusti emisiju ODMAH!

Autor:

Zabava

02.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka otkrila zbog čega je pobesnela u emisiji!

DRAMA U MAGAZINU IN! Sanja Marinković POBESNELA zbog gosta: Napusti emisiju ODMAH!

Foto: printscreen/RTV Pink

Emisija "Magazin In", koju vodi i kreira popularna voditeljka Sanja Marinković, traje preko dve decenije. Marinkovićeva je u svom studiju ugostila brojne poznate ličnosti - političare, estradnjake, popularne glumce, stručnjake u raznim oblastima, pa i razne rijaliti učesnike.

Tokom svog gostovanja u emisiji "Praktična žena", Sanja je ispričala da je imala situaciju kad je jednog gosta zamalo izbacila iz studija tokom snimanja.

Republika

Foto: youtube.com/Prakticna zena

Sanja Marinković

- Ja se začudim kada mi neko dođe u goste pa mi kaže da me je gledao kad je bio mali. Evo sada sam skoro imala jednog gosta koji mi je rekao „Sanja, ja sam vas prvi put gledao, tačnije moja mama i imao sam samo četiri godine“. Kad mi on kaže da je imao samo četiri godine, ja u šoku – ispričala je Sanja, pa dodala:

- A onda mi kaže: "Moja mama je Vaše godište", ja kažem: "Napusti emisiju odmah". Šalim se naravno, onda shvatim koliko trajem - zaključila je ona u gorepomenutoj emisiji.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Marinković pokazala vitku figuru

Popularna voditeljka ne krije da vodi računa o svom izgledu i zdravlju, pa je tako otkrila i tajnu svog izgleda.

- Do vitke linije dolazim redovnom fizičkom aktivnošću, odgovarajućom ishranom i preparatima za negu tela, pa se tako negujem ne samo zbog fizičkog izgleda već i iz zdravstvenih razloga. Kao i većina žena koje ulaze u zrele godine, sve više vremena provodim negujući lice i telo, da kasnije ne bih žalila. Glumica Katrin Denev je govorila da je nega najvažnija i ja se slažem sa njom, ali mislim da se lice i telo neguju pre svega pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću - ispričala je Sanja, pa je dodala:

- Mnogi ne znaju da su pravilno disanje i unos kiseonika najbolji eliksir mladosti. Naravno, nega podrazumeva i dermatološko-kozmetičke preparate - rekla je Sanja jednom prilikom za "Hello".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading