ĆERKA SILVANE ARMENULIĆ NIJE PREBOLELA MAJČINU SMRT: Oglasila se na važan datum, emotivne reči nikog ne ostavljaju RAVNODUŠNIM! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patnja za majkom nikad nije prestala!

ĆERKA SILVANE ARMENULIĆ NIJE PREBOLELA MAJČINU SMRT: Oglasila se na važan datum, emotivne reči nikog ne ostavljaju RAVNODUŠNIM! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Danas, 48 godina nakon tragičnog gubitka Silvane Armenulić, njena ćerka Gordana se još uvek seća i poštuje uspomenu na svoju majku. Na društvenoj mreži Fejsbuk, ona je uputila emotivnu poruku povodom Silvaninog rođendana, ističući koliko joj nedostaje i koliko je voli.

Silvana Armenulić, legendarna pevačica narodne muzike, izgubila je život 1976. godine u saobraćajnoj nesreći kod mesta Kolari, na povratku sa nastupa. U toj tragičnoj nesreći, osim Silvane, poginula je i njena trudna sestra Mirsada Bajraktarević, kao i violinista Rade Jašarević. Ova nesreća je ostavila veliku prazninu u muzičkom svetu, ali i u srcima mnogih koji su voleli i cenili Silvanu kao umetnicu i osobu.

 

 

Gordana, koja je bila samo dvanaestogodišnjakinja kada je izgubila majku, danas je uspešna žena. Diplomirala je matematiku i radi kao profesorka u jednoj gimnaziji. Iako se ne eksponira u javnosti, mnogi primećuju da je lepota koju poseduje nasledila od svoje majke, koja je važila za jednu od najlepših žena bivše Jugoslavije.

Pored toga, Gordana je i majka, što je uloga koju je sama Silvana nikada nije imala priliku da doživi. Bez obzira na sve, Gordana nastavlja da neguje sećanje na majku i da čuva njen lik i delo kao deo svoje lične i porodične istorije.

Republika

Foto: Gordana Goga Armenulić/facebook.com/printscreen

Silvana Armenulić sa ćerkom

Ovom emotivnom porukom, Gordana je još jednom pokazala koliko je snažna veza između majke i ćerke, i koliko je sećanje na Silvanu i dalje živo i važno za njenu porodicu i mnoge obožavaoce širom regiona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading