KAKO JE BABA VANGA PROREKLA SILVANI SMRT? Tomina ljubav izašla iz kuće u SUZAMA!

Autor:

Zabava

02.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo skrivana tajna isplivala na videlo!

KAKO JE BABA VANGA PROREKLA SILVANI SMRT? Tomina ljubav izašla iz kuće u SUZAMA!

Foto: youtube.com/printscreen/wikimedia.org/Pakko

Ove godine se navršava 110 godina od rođenja Vangelije Pandeve Gušterove, poznatije kao Baba Vanga, jedne od najpoznatijih proročica 20. veka. Njena popularnost i uticaj nisu jenjavali ni nakon smrti 1996. godine, a njeni pristalice i danas tvrde da se mnoga od njenih proročanstava ostvaruju.

Foto: Wikipedia

Baba Vanga

 


Baba Vanga je i za života bila okružena misterijom i poštovanjem, a njeni susreti sa poznatim ličnostima dodatno su doprineli njenom mitu. Jedan od najpoznatijih susreta dogodio se sa čuvenom Silvanom Armenulić tokom njenog boravka u Bugarskoj 1976. godine. Vanga je Silvani predskazala sudbinu koja se nažalost ispunila, ostavljajući sve u šoku.

"Ništa, ništa ne treba ni da platiš. Ne želim da govorim s tobom. Ne sada. Idi i dođi za tri meseca. Čekaj! U stvari, nećeš moći da dođeš. Idi, idi, ako možeš dođi." 

Kada je Silvana Armenulić posetila Vangu, nije ni slutila kakvu će poruku dobiti od proročice. Vanga je delovala tajanstveno, a njeni reči su ostavile dubok trag u istoriji proročanstava. Nakon njihovog susreta, Silvana je doživela tragičnu sudbinu koja je potvrdila Vanginu moć predviđanja.

Foto: youtube.com/printscreen/wikimedia.org/Pakko

Baba Vanga i Silvana Armenulić

 


Iako je prošlo više od dve decenije od Vangine smrti, njeno nasleđe i dalje živi kroz brojna proročanstva koja su ostavila snažan utisak na ljude širom sveta. Njena misteriozna moć predviđanja i susreti sa poznatim ličnostima ostaju trajni deo njenog nasleđa, čineći je jednom od najfascinantnijih ličnosti 20. veka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maria

02.02.2024 14:32

Neces da dodjes, hoces da dodjes, dodji ako mozes. Pa ovako i moja baba moze da predvidja

Kosmopolita iz blata

02.02.2024 14:39

Pa kad nije došala ponovo.