SLIKA SA SAHRANE NAŠE PEVAČICE BUDI JEZU U KOSTIMA: Na spomeniku Silvane Armenulić se pojavilo njeno PRAVO IME, a OVAJ detalj je sve šokirao!

Autor:

Zabava

28.01.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se srceparajuća slika sa sahrane Silvane Armenulić.

SLIKA SA SAHRANE NAŠE PEVAČICE BUDI JEZU U KOSTIMA: Na spomeniku Silvane Armenulić se pojavilo njeno PRAVO IME, a OVAJ detalj je sve šokirao!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Silvana Armenulić doživela je tragičnu sudbinu i upokojena je, a ponovo veliku slavu je postigla nakon što je Dragan Bjelogrlić odlučio da snimi film navodno po životu muzičke legende Tome Zdravkovića.

Poznato je da u filmu ,,Toma" možemo videti scene kako su se Silvana i Toma voleli, te da je njihova ljubav bila velika, ali nikad ostvarena. Međutim, njihova ljubav prekinuta je Silvaninom smrću, što je Tomi iz korena promenilo život, sa čim se mnogi poznanici njihovi ne slažu. Lepa Lukić prva je iznela mišljenje da su mnoge scene izmišljene. 

- Nisam, gluposti, gluposti! Šta ću sad da pričam da li sam psovala?! Gde se psuje kad ideš da pevaš? Nije trebalo tako da me predstave, gledala sam film, ali nisam čula dobro jer sam se ražalila i plakala i promaklo mi je! - rekla je pevačica.

 

 

Ja sam bila žena mnogo voljena. Volela sam i bila sam još više voljena, muškarci su teško odlazili od mene. Nisam bila silna i jedina u kući, bila sam obična žena, a na sceni sam bila Lepa Lukić. I dok je bilo - bilo je - rekla je Lepa za "Grand Online".

Naime, podsetimo, Silvana je 10. oktobra 1976. godine tragično nastradala u automobilskoj nesreći, zajedno sa tada trudnom sestrom Mirjanom i violinistom, međutim, jedan detalj o sahrani Armenulićke su svi propustili. 

Inače, Silvna rođena je kao Zilha Bajraktarević 18. maja 1939. godine u Doboju, a umetničko ime Silvana uzela je po tada popularnoj glumici Silvani Mangano, čiji je film "Gorak pirinač" posebno volela.

 

 

Ono što je malo poznato u javnosti ili su mnogi zaboravili jeste da je na Silvaninoj sahrani bilo više od 30. 000 ljudi koji su voleli njen lik i delo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vex

02.02.2024 13:42

Imam njenu sliku sa posvetom na kojoj sam dopisala kada je poginula.10.02.1939.-10.10.1976.Na Vikipediji je pogresan datum rodjenja.Neponovljiva Silvana.