KOMŠIJE ZATEKLE MILIĆA VUKAŠINOVIĆA U JEZIVOM IZDANJU: Od njega je ostala samo KOST I KOŽA!

Autor:

Zabava

28.01.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije našeg rokera vrlo zabrinuti za njegovog stanje!

KOMŠIJE ZATEKLE MILIĆA VUKAŠINOVIĆA U JEZIVOM IZDANJU: Od njega je ostala samo KOST I KOŽA!

Foto: ATAImages

Milić Vukašinović, poznati roker, prošao je kroz težak period od prošle godine, kada je doživeo srčani udar i proveo osam dana na intenzivnoj nezi. Ovaj muzičar je prethodno imao operaciju noge, a zatim se suočio sa bolničkom bakterijom koja mu je dodatno otežala situaciju. Kako kažu komšije, vidno je smršao i iako tvrdi da mu je sada malo bolje, i dalje se oporavlja od svih ovih zdravstvenih izazova.

Mnogi u komšiluku se sećaju Milića iz mladosti kao osobe koja je retko bila trezna ili bez opijata. Njegov intenzivan način života je sada došao po danak, ali komšije ističu da je u duši dobar čovek, uprkos javnom imidžu koji može delovati kontroverzno. 

Foto: YouTube/Printscreen

Milić Vukašinović

 

- Uvek je bio mršava ali je sada kost i koža, pa sam se uplašio da mu je još gore, ali on kaže da sada ide malo nabolje. Pohvalio mi se da možda neće ni morati na tu drugu operaciju srca što je doba vest. Svašta ga je snašlo, ali moramo biti iskreno njegov način života je došao po danak, kaže komšija za Blic koji već dugo poznaje Milića pa se seća i kakav je bio u mladosti:

- Retki su bili momenti kada je on bio trezan ili bez opijata. Zavideli smo mu što živi 200 na sat, ali sada on zavidi nama na zdravlju i vitalnosti. On je u duši dobar čovek iako ga mnogi tako ne doživljavaju zbog psovki i “poganog” jezika. Suzana ga je smirila i sredila. Da ona ne brine o njemu, ko zna šta bi bilo sa njim odavno. Ona je narodska žena, uvek se lepo javi i popriča.

Foto: ATAImages

Milić Vukašinović

 



Suzana se brine o Miliću, redovno obavlja kupovinu i nabavlja sve što im je potrebno. Ipak, jedna od velikih promena u Milićevom životu je prestanak pušenja, što je odlučio nakon saznanja da bi mogao da ostane bez noge. Iako je prošao kroz težak period nakon gubitka ćerke, Milić je dobio podršku od komšija i okoline, koji su mu nudili pomoć i razumevanje, prepoznajući da je umetnik čiji se doprinos ceni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading