ELENA KITIĆ U SPOTU SE POJAVILA SA RODITELJIMA: Marta i Mile ZAJEDNO, scena koja tera suze na oči!

Autor:

Zabava

28.01.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Kitić napravila je ono o čemu su svi šuškali!

Mlada muzička zvezda Elena Kitić konačno je objavila novu pesmu kojom je najavila svoj dugo iščekivani prvi studijski album. Nakon godina predanog rada, Elena je konačno spremna da obraduje svoje fanove novim muzičkim ostvarenjem. Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste kadar iz spota u kom Elena pozira sa svojim poznatim roditeljima, Miletom Kitićem i Martom Savić, što je izazvalo veliko interesovanje i simpatije publike.

U spotu se pored roditelja pojavljuju i Elenini brojni prijatelji, saradnici, ali i njen dečko Mihajlo Vujić Miks, koji je takođe zaslužan za tekst i muziku ove pesme. Ova porodična podrška i saradnja sa dečkom dodatno su istakli emotivnu i ličnu notu Eleninog umetničkog izraza.

Foto: Youtube.com printscreen

Elena Kitić nova pesma

 


Pored toga, u spotu se mogu primetiti i poznata imena Eleninih saradnika, koji su se našli u kadru, iako nisu bili direktno uključeni u stvaranje ove pesme. Njihovo prisustvo dodatno je začinilo vizuelni doživljaj spota i doprinelo široj kulturnoj referenci.

Na svom Instagram nalogu, Elena je podelila emotivnu poruku u kojoj je najavila pesmu i album, zahvaljujući se svima koji su vredno radili na ovom projektu. Njeni fanovi su sa oduševljenjem dočekali ovu vest i sa nestrpljenjem očekuju nove muzičke podvige njihove omiljene izvođačice.

Foto: Youtube.com printscreen

Mile Kitić, Elena Kitić, Marta Savić

 


Nova pesma "Elena" najavljuje uzbudljiv period za Elenine fanove, dok se iščekuje objavljivanje njenog prvog studijskog albuma. Ova mlada umetnica, uz podršku svoje porodice i saradnika, donosi novo osveženje na muzičku scenu, spremna da osvoji publiku svojim autentičnim izričajem i emotivnim pesmama. Svoj novi spot možete pogledati na linku koji je dostupan na Eleninom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading