ŠOK! Ema Radujko priznala sve o AFERI sa SINOM Lepe Brene - Progovorila o Prijovićki, pa otkrila ISTINU!

Autor:

Zabava

28.01.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko otkrila sve o odnosu sa Viktorom Živojinovićem!

ŠOK! Ema Radujko priznala sve o AFERI sa SINOM Lepe Brene - Progovorila o Prijovićki, pa otkrila ISTINU!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/Media Biro, E-stock

Mlada pevačica Ema Radujko nedavno je gostovala u jednoj emisiji u kojoj je progovorila da li bi volela da bude snajka starije koleginice Lepe Brene. Naime, Ema je istakla koliko je oduševljena karijerom Aleksandre Prijović, a potom se voditelj dotakao da li bi ona volela da uđe u Breninu porodicu, budući da ona ima još slobodnih sinova.

Poznato je da je Ema u odličnim odnosima sa Viktorom Živojinovićem, te je sada prvi put progovorila i da li se među njima desilo nešto mnogo više od samog prijateljstva. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ema Radujko

 

- Kod Prijovićke mi se sviđa, kad priča o ljubavi, to mi je na primer, volim kada ljudi veruju u ljubavi, pokazuju jednu lepu stranu svega toga - rekla je Ema. 

- Brena ima još sinova, da budeš snajka Lepe Brene? Da budeš epicentar šoubiza - bilo je pitanje za Emu. 

- Znam se ja sa Viktorom, znamo se, družimo se. Samo se družimo, nema tu ničega. Super smo zaista - rekla je Ema za Informer.

Foto: ST/Dragan Kadić/Nemanja Pančić, Profimedia

Ema Radujko, Uroš Račić, Jovana Cvijanović

 

Na društvenim mrežama se poteglo pitanje da li su baš zbog Jovane Cvijanović raskinuli pevačica Ema Radujko i Uroš Račić, budući da se preko noći desio njihov raskid i to tik nešto pred početak rijalitija ,,Elita". 

- Saznali smo za još imena za koja moram da te pitam. Koliko je trajala tvoja priča sa fudbalerom Urošem Račićem? - upitao je novinar Jovanu. 

- Nismo se upoznali, samo smo se dopisivali preko Instagrama - objasnila je Jovana. 

- Da li ti je on slao golišave fotke, koje si slikala? - upitao je novinar. 

- Da, ali nisam slikala, to sam se šalila. Jesam se šalila. Ništa posebno... Muvakanje, gde igra, šta, kako, ništa posebno, i dopisivali smo se preko trenutnih poruka, nije to nešto ni dugo trajalo... - objasnila je Jovana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading