JEZIVA PRIČA O GROBU TOME ZDRAVKOVIĆA! Ako ste loša duša čućete zastrašujuć muški GLAS, a onda...

Autor:

Zabava

11.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika misterija o grobu Tome Zdravkovića sejala je strah devedesetih godina!

JEZIVA PRIČA O GROBU TOME ZDRAVKOVIĆA! Ako ste loša duša čućete zastrašujuć muški GLAS, a onda...

Foto: ST/P.Divac, youtube.com/printscreen, shutterstock

Legenda narodne muzike Toma Zdravković poznat je kao veliki boem, a za života je ostavio velike hitove, bez kojih ne može da prođe nijedno veselje. 

Međutim, dok ljudi slušaju njegove pesme, sa druge strane, među meštanima Voždovca, svojevremeno su kružile glasine o urbanoj legendi groba Tome Zdravkovića.

Foto: ST/P.Divac

Toma Zdravković grbono mesto

 

Naime, veruje se da postoji velika misterija, da duh pokojnog Tome može da vam otkrije istinu o vašem životu. 

Foto: youtube.com/printscreen

Toma Zdravković

 

Tako se na jednom Jutjub kanalu pojavila urbana legenda i priča o dvojci prijatelja, koji su devedesetih godina odlučili da se pobratine, što su uradili na Centralnom groblju, a onda su odlučili da provere da li je samo mit priča koju su čuli o grobu Tome Zdravkovića. 

- Urbana legenda o grobu Tome Zdravkovića na Centralnom groblju u Beogradu kaže da ako neko tražeći sreću ili ljubav, dođe tamo i izgovori: ,,Šta će mi život" tri puta, a zatim prospe malo rakioje za pokoj duše, zapali cigaretu i zabode je u zemlju pored groba, otkriće svoju sudbinu. Ljudi, čiste i dobre duše, koji urade sve to, čuće umilan, ženski glas koji peva prelepu pesmu, i vodi ih ka pravom putu. Te osobe će od tada, pratiti sreća i blagostanje, sve će im ići od ruke i zaboraviće na sve muke, dotašanjeg života.

Foto: republika.rs, Youtube

Kuća Tome Zdravkovića

 

- Međutim, ako je osoba koja izgovara te reči zla i crna, uprljana duša, ona će čuti odvratan i jeziv smeh muškarca, kao i graktanje hiljade vrama koje će toj osobi oči i dušu iskljucati. Oči da lepotu i dobrotu ovog svega više ne vide, a dušu da ljubav i mir nikada više ne osete. Tu osobu pratiće nesreća, sve do vrlo brzog i tragičnog kraja života. To će se dogoditi samo ako  ova osoba koja čuje lepu pesmu žene, nikada nikome za života ne kaže šta je čula, jer ako nekome kaže šta se dogodilo, gubi svu sreću koju je dobila i vraća se na život koji je do tada vodila. A osoba koja je videla vrane, mora da kaže svoju sramotu i grehe, u suprotnom, ostaće bez svega lepog na ovom svetu i ubrzo će umreti u vrlo teškim muškama - stoji u urbanoj legendi, na jednom snimku koji je postao viralan na platformi Jutjub. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading