MALTRETIRA JE OD 19 GODINE, OVO JE TUŽNO: Reper je prvo je pokazao njenu GOLU SLIKU, a sad je brutalno vređa!

Autor:

Zabava

11.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tejlor Svift ponovo na meti repera Kanje Vesta!

MALTRETIRA JE OD 19 GODINE, OVO JE TUŽNO: Reper je prvo je pokazao njenu GOLU SLIKU, a sad je brutalno vređa!

Foto: Tanjug/AP Photo/Ed Zurga, File/Evan Agostini/Invision/AP

Novi album repera Kanjea Vesta, "Vultures", izazvao je burne reakcije javnosti zbog pesme "Carnival" u kojoj se pominje popularna pevačica Tejlor Svift. Ovo nije prvi put da su njih dvoje u centru medijske pažnje, a reakcije fanova su jasno pokazale da je interesovanje za njihov odnos i dalje veoma prisutno.

Reper je stihovima pesme "Carnival" podsetio na svoje prethodne kontroverze sa Tejlor Svift, što je izazvalo negativne reakcije kod hiljada fanova pevačice. Osim toga, ova situacija je podgrejala sećanja na prethodne incidente i reakcije javnosti na njihov odnos.

Kanje Vest je već 2016. godine u pesmi "Famous" pominjao Tejlor Svift, što je izazvalo negodovanje pevačice. Ovaj događaj je samo jedan u nizu incidenata koji su obeležili njihov odnos, a koji su i dalje sveže u sećanju javnosti.

Republika

Foto: printscreen

Kanje Vest

- Za sve moje kurve sa South Side-a koje me najbolje poznaju/ Osećam se kao da ja i Tejlor možda još uvek imamo seks/ Zašto? Napravio sam tu k*čku slavnom - stihovi su od pre osam godina.

Njihov odnos je započeo javnim incidentom na dodeli nagrada "MTV Video Music Awards" 2009. godine, kada je Kanje prekinuo Tejlorin govor, izazvavši negativne reakcije javnosti. Ova neprijatna situacija je bila samo početak niza incidenata koji su obeležili njihov odnos.

Reakcije fanova Tejlor Svift nisu izostale, a mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo Kanjeovim potezom. Kritike na račun repera su stizale sa svih strana, a javnost je veoma zainteresovana za dalji razvoj situacije.

Republika

Foto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Tejlor Svift

Uzimajući u obzir njegovu dobro dokumentovanu istoriju uznemiravanja pevača, hiljade fanova su počele da intervenišu na X.

- "Kanje maltretira Tejlor od njene 19. Kada će prestati?", "Nije li Kanje umoran od problema? Muka mi je od njega, iskreno", "Znaš da Kanje Vest očajnički želi da se priča o njemu. On zna da privlači pažnju samo kada pomene Tejlora ili njegovu bivšu Kim Kardašijan. To je tužno Kanje, iskreno - komentarišu fanovi.

Od 2009. godine pa do danas, odnos između Kanjea Vesta i Tejlor Svift je obeležen kontroverzama, javnim prozivkama i incidentima. Interesovanje za njihov odnos i dalje je veoma prisutno u javnosti, a nova pesma repera samo je podgrejala debate o njihovom odnosu.

Republika

Foto: youtube.com

Reper Kanje Vest

Ovo je samo jedan u nizu događaja koji su obeležili odnos između Kanjea Vesta i Tejlor Svift, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj situacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading