BIVŠI FUDBALER ZVEZDE SE SRCEPARAJUĆOM PORUKOM OPROSTIO OD SESTRE: Nisam te mogao sačuvati od SMRTI...

Autor:

Sport

11.02.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje iziskuju suze.

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE SE SRCEPARAJUĆOM PORUKOM OPROSTIO OD SESTRE: Nisam te mogao sačuvati od SMRTI...

Foto: Starsport

Petar Puača

Bivši fudbaler Crvene zvezde i OFK BeogradaPetar Puača je na svom profilu na društvenoj mreži "Instagram"  objavio potresnu oproštajnu poruku od sestre, koja je prerano umrla.

Objavio je njenu sliku sa srceparajućom porukom.

- Draga i jedina sestro Bano, nisam te mogao sačuvati od smrti, ali ću te sačuvati od zaborava jer smrt je jača od života, ali ne i od ljubavi prema tebi. Počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju. Voli te najviše na svetu tvoj brat Peđa - napisao je Puača.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Objava Petra Puače

Petar Puača je fudbalom je počeo da se bavi u FK Bežaniji, a zatim prelazi u Partizan gde je bio od svoje 10 do 12 godine. Nakon toga odlazi u Crvenu zvezdu gde prolazi sve mlađe selekcije. 

Za prvi tim crveno-belih je debitovao 1989. godine u Vinkovcima, sa svega 16 i po godina. Međutim kasnije nezadovoljan minutažom prelazi u Partizan.

Kod crno-belih takođe nije dobio šansu, i odigrao je samo 4 prijateljske utakmice, tako da sledi igranje u OFK Beogradu i Obiliću gde je pružao dobre partije u prvenstvu SRJ.

U decembru 1995. vratio se u Crvenu zvezdu i u svom drugom mandatu sa crveno-belima odigrao 11 utakmica i postigao 2 gola. Sledi igranje u inostranstvu za švedski Helsinborg a zatim i italijanski Kremoneze za koji je u sezoni 1998/99. odigrao 8 utakmica i postigao 2 gola u Seriji B.

Nakon toga se ponovo vratio u SRJ i igrao za Vojvodinu i Zetu, a kasnije je igrao i za AEK iz Larnake, Borac iz Čačka i Njiređhazu.

Bio je član pionirske, kadetske, omladinske, mlade i mediteranske reprezentacije Jugoslavije ali nikada nije zaigrao za A selekciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading