SUPRUGA UROŠA PANIĆA NAPRAVILA SKANDAL: Rusvaj u noćnom klubu, Milica URLALA iz petnih žila!

Autor:

Zabava

11.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SUpruga Uroša Panića napravila haos u noćnom klubu.

SUPRUGA UROŠA PANIĆA NAPRAVILA SKANDAL: Rusvaj u noćnom klubu, Milica URLALA iz petnih žila!

Foto: Instagram.com

Za braćom PanićUrošem Milošem MUP Srbije raspisao je poternicu zbog posredovanja u prostituciji, o čemu je Republika ekskluzivno pisala. Njih dvojica su pobegli iz zemlje, a polako su počeli da se otvaraju i raskrinkavaju svi detalji Panićeve burne prošlosti. 

Republika je uspela da sazna i da je Panić nedavno imao veliku dramu u jednom beogradskom klubu sa suprugom Milicom Panić. Naime, kako nam je izvor ispričao, Milica ga je uhvatila u merkanju sa devojkama, te je napravila scenu. 

 

- To se sve desilo pred našim očima, ona je videla da je gledao neku devojku, počela je da drami: ,,Koga gledaš, reci mi!? Nemoj da lažeš", bilo je baš burno, ali oni to rade zaista bez blama, nema veze što su u javnosti. Njihov odnos je takav, oni se to veče posvađaju, pa sutra dođu kao da se ništa nije desilo i tako sve u krug. Oni imaju taj odnos da ona sme da gleda samo njega, on samo u nju, ali kako da ne pogleda neku devojku koja dođe u bundi, a kad se skine, pokaže da je gola - priča izvor za Republiku. 

Foto: Facebook

Miloš Panić i Uroš Panić

 

Javnost su uvek intrigirali braća Panića, naročito Uroš, koji svoj privatni život vrlo često kači na društvene mreže. Sa druge strane, Uroš pored sebe ima vrlo atraktivnu i zgodnu izabranicu Milicu Panić, koja je velika zvezda na društvenoj mreži Instagram, budući da je prate mnogobrojne poznate kako domaće, tako i strane poznate ličnosti, među kojima su pevačice, influenserke. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading