MOJA MAJKA JE GLEDALA KAKO JOJ DETE UMIRE: Dea Đurđević ogolila dušu o stravičnoj NESREĆI, prisetila se NAJSTRAŠNIJIH detalja iz bolnice!

Autor:

Zabava

11.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna ispovest voditelje o danu kad joj je autobus otkinuo ruku!

MOJA MAJKA JE GLEDALA KAKO JOJ DETE UMIRE: Dea Đurđević ogolila dušu o stravičnoj NESREĆI, prisetila se NAJSTRAŠNIJIH detalja iz bolnice!

Foto: TV Pink/printscreen

Dea Đurđević

Voditeljka Pink televizije, Dea Đurđević, otvorila je dušu u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' i otkrila javnosti detalje o svojoj teškoj borbi za život nakon stravične nesreće koja ju je zadesila. Na samom početku emisije, Dea je hrabro progovorila o sudbini koja ju je zadesila 7. februara 2019. godine, kada je doživela strašnu saobraćajnu nesreću u kojoj je umalo izgubila ruku jer je autobus udario u njen automobil. 

- Nikad ne možeš biti pripremljen na smrt, pogotovo kad se to desi u sekundi! Posle svega, čini mi se da sam sada srećnija nego pre 7.februara 2019 - započela je priču Dea i osvrnula se na najteži preido nakon nesreće i svih operacija:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Dea Đurđević

- Bila sam zahvalna Bogu što sam mogu do toaleta! Ja sam imala olakšavajuću okolnost jer su morali da me uspavaju da bi me presvukli pa nisam osećala tu bol. Ono što mi je najteže padalo je trenutak kada sam zvala da mi promene pelene! To je nešto što nisam mogla da prihvatim... To me jedino plašilo! Momenat da ostanem nemoćna i da ne mogu da vršim osnovne fiziolške potrebe. Da ostanem bez ruke, pomirila bih se sa tim, ali ovodrugo bi bilo bilo strasno. Ja znam da je mojoj majci ili baki bilo teže nego meni. Zamisli da ti dete malo umire malo oživljava. Drago mi je što su se i moji bliski obratili prihijatru, kao i ja, da bi znali kako da s enose sa tim - rekla je ona.

Dea je priznala da se dugo pitala zašto je tako nešto baš njoj moralo da se desi, ali da su se nakon toga otvorili neki drugi životni putevi. 

- Uvek sam se pitala zašto je to baš meni trebalo da se desi? Pitala sam se zašto sam ja to doživela, a svima sam pomagala. Ja sam vernik i sećam se da sam otišla pod Ostog i kada sam pitala zašto, tada su mi rekli: ''Bog daje nekome onoliko koliko može da izdrći''. Otvoriće ti se se sada neke druge stvari u životu i tako se i desilo - govorila je Dea. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading