VODITELJKA OBJAVILA POTRESNU SLIKU IZ BOLNICE: Na današnji dan autobus je Dei Đurđević OTKINUO RUKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević se oglasila snažnom porukom!

VODITELJKA OBJAVILA POTRESNU SLIKU IZ BOLNICE: Na današnji dan autobus je Dei Đurđević OTKINUO RUKU! (FOTO)

Foto: Prntscrin

Pre tačno pet godina, voditeljka Dea Đurđević doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću koja je potresla javnost. U toj nesreći, autobus joj je potpuno iščupao ruku, ostavljajući je sa teškim povredama koje su zahtevale dugotrajno lečenje i oporavak.

Dea je tog sudbonosnog dana krenula na posao, ali je umesto toga završila u bolnici boreći se za svoj život. Lekari su opisali njene povrede kao "ratne", naglašavajući težinu situacije koja je zahtevala hrabrost, snagu i izdržljivost kako bi se preživelo. Dea je isticala da je njena borba bila protiv naizgled nepobedivog protivnika, ali je odlučila da ne prihvati poraz i da se izbori za život.

Republika

Foto: Republika.rs

Voditeljka Dea Đurđević

Na petogodišnjicu nesreće, Dea se putem društvenih mreža zahvalila svima koji su bili uz nju tokom teških trenutaka. 

 

 

- Danas je tačno pet godina od moje najveće borbe, borbe protiv naizgled nepobedivog protivnika. Samo naizgled! Kraj je onda kada ti odlučiš da je kraj. A ja sam želela da živim i pobedim! Hvala svima koji su bili uz mene počevši od ekipa Hitne pomoći, svih doktora i tehičara sa VMA i KCS, Fizio tima, moje druge kuće, Pinku. Beskrajno hvala mojoj porodici, svim mojim prijateljima, a i vama koje ne poznajem, a pružali ste mi ogromnu podršku koju sam osećala svakog dana i koja mi je davala snagu da istrajem u borbi. Jača nego ikad! Idemo u nove pobede!!! - napisala je Dea ispod fotografije u kojoj je u bolesničkoj postelji.

Pet godina nakon nesreće, Dea je jača nego ikad i spremna je za nove pobede. Iako je taj događaj promenio njen život iz korena, ona je uspela da prevaziđe sve izazove i da se vrati svojim profesionalnim i ličnim ciljevima. Njena hrabrost i istrajnost služe kao inspiracija mnogima, dok Dea nastavlja da korača hrabro ka novim izazovima i uspesima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading