PRVA FOTKA DEE ĐURĐEVIĆ NAKON 22. OPERACIJE RUKE! Kada je najteže, onda se najlepše smejemo i najjače borimo! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.02.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević je četiri godine nakon jezive saobraćajne nesreće morala ponovo da se podvrgne novoj operaciji ruke!

PRVA FOTKA DEE ĐURĐEVIĆ NAKON 22. OPERACIJE RUKE! Kada je najteže, onda se najlepše smejemo i najjače borimo! (FOTO)

Foto: printscreen/premijera

Voditeljka "Pinka" Dea Đurđević podelila je na društvenim mrežama prvu fotografiju posle operacije ruke, koju je juče imala.

- Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmernoj podršci! Šaka je juče operisana i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtevna operacija - navela je Dea Đurđević na svom Instagram profilu.

 Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osećam fantastično. Beskrajno sam zahvalna što mogu da koristim svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu - dodala je ona.

 

 

- I ovo smo preživeli. Sada još jače. Kada je najteže onda se najlepše smejemo i najjače se borimo. Vidimo se sutra ujutro na "Pinku"! Budite mi bezbedni - zaključila je Dea.

Podsetimo, Dea je pre četiri godine doživela tešku saobraćajku, kad joj je autobus otkinuo ruku. Njen partner Mladen Mijatović joj je velika podrška, a na svom Instagram profilu je danas objavio njihovu zajedničku fotografiju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading