ILIJA JE PAO U NESVEST, STRAŠNE SCENE: Zorica Marković progovorila o gubitku prvog muža, sa njim se čula PAR DANA PRED SMRT!

Autor:

Zabava

11.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica obelodanila potresne detalje nakon saznanja da je njen prvi suprug Braca Zatezalo preminuo!

ILIJA JE PAO U NESVEST, STRAŠNE SCENE: Zorica Marković progovorila o gubitku prvog muža, sa njim se čula PAR DANA PRED SMRT!

Foto: TV Pink/printscreen

Zorica Marković

Poznata pevačica Zorica Marković gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" gde je otvorila dušu o gubitku svog prvog supruga, Nedeljka Braca Zatezala, koji je nedavno preminuo.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zorica Marković

- On je bio najlepši deo mog života. Mi nismo mogli skupa, ali smo ostali u dobrim odnosima, imamo našeg sina. Fokusirala sam se na sina jer je njemu jako teško, što je i normalno. On se jako teško s tim suočava. Braca je bio jedan veliki gospodin i legenda u ovom gradu. Ilija treba da nastavi dalje. Mi smo proklet narod, tako ružne stvari pisati o čoveku koji se još nije ohladio ja to ne mogu da shvatim. Ovo je strašno. Ne može čovek u miru da nekog odboluje. On je bio bolestan, bio je ponosan čovek, nije hteo da nam kaže da je toliko opasno. Nije hteo da nam priča, hteo je da nas sačuva. Bio je svestan, znao je i ćutao. Došao je kraj, neka mu je laka zemlja... Čuli smo se nekoliko dana pre nego što je premininuo, rekao je da mu ništa ne treba, da ima sve. Bio je moja najveća ljubav, Ilija baš liči na njega - rekla je Zorica i dodala:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zorica Marković sa Dijanom Hrkalović na sahrani provg supruga Brace

- Bili smo kod kuće i brat je javio, bili smo u šoku jer se prebrzo to desilo. Ilija je pao u nesvest, bile su to strašne scene... Za njega je to veliki gubitak. Nije se nikada žalio ni na šta. Rekao nam je zajednički prijatelj da ne izgleda dobro, da se promenio, bolest je bila brza i neizlečiva. Niko nije savršen, on je bio specifičan, živeo je kako je hteo, što sam ja poštovala. Za mene i moje dete je bio najbolji, nigde nije bilo savršeno, pa ni kod nas. Znali smo šta je istina - poručila je pevačica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading