HITNO OGLAŠAVANJE CECINOG ADVOKATA: Pevačica prekinula ĆUTNJU nakon skandala sa PESMAMA!

Autor:

Zabava

09.02.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta kaže advokat Svetlane Cece Ražnatović o spornom slučaju oko pesama!

HITNO OGLAŠAVANJE CECINOG ADVOKATA: Pevačica prekinula ĆUTNJU nakon skandala sa PESMAMA!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Ceca

Dugogodišnji sudski spor između Svetlane Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija i dalje je tema broj jedan u medijima. Nedavna izjava folk pevačice u jednoj emisiji, u kojoj tvrdi da su njih dvoje zapravo suvlasnici fonograma nad njenim albumima, izazvala je reakcije i demanti kompozitorovog advokata, Milana Jakšića, koji ističe da spor nije okončan i da se suđenje nastavlja. Ova priča, koja traje godinama, nastavlja da intrigira javnost zbog nedoumica oko suđenja i sukoba interesa između dvoje saradnika.

Naime, Ceca je u javnosti istakla da je sud dodelio suvlasništvo nad fonogramima u odnosu 50-50, kako je i prvobitno dogovoreno.

To se sada sve sređuje, i Jutjub kanali se sređuju i moj kanal se sređuje. Neke pesme su povučene dok se neke stvari ne raščiste, sa Milijem sam na sudu baš zbog tih fonograma, zato što je dogovor bio da budu 50-50, on je uzeo na sebe svih 100 posto. Sada je to sud dodelio da bude 50-50 kako je i trebalo da bude. Ja moram da kažem mojoj publici da nije stvar do nesređenosti kanala, sve su pesme tu, ali moraju stvari da se poštuju i da se stavi sve na svoje mesto - istakla je Ražnatovićka u jednoj emisiji.

Međutim, advokat kompozitora, Milan Jakšić, ističe da spor nije okončan i da nijedna strana nije ništa dobila ili izgubila, suprotstavljajući se Cecinoj izjavi.

Povodom neistinitih i neosnovanih novinskih natpisa koji su se pojavili u vezi sudskog spora između, mojih klijenata, društva Miligram music doo i Aleksandra Milića sa jedne strane i društva Ceca Music doo sa druge strane, želim da upoznam javnost sa realnim činjeničnim stanjem kako javnost ne bi bila dovedena u zabludu.Pre svega želim da obavestim javnost da sudski spor oko vlasništva na snimcima nije završen pa isti niko nije dobio ni izgubio, kako je to netačno plasirano u pojedinim medijima. Da vlasnik Jutjub kanala Svetlana Ceca Raznatović nije nikada ništa platio za pravljenje tih snimaka utvrdio je i sudski veštak u predmetnoj parnici - napisao je advokat Jakšić u svom dopisu.

Ovim povodom se sada oglasio i Cecin advokat, Dušan Stojković, koji je istakao da već postoji presuda kojom se usvaja suvlasništvo nad fonogramima u odnosu 50/50, kako je i bio prvobitni dogovor između Cece i Milija, te dodao da sada samo treba sačekati da Apelacioni sud potvrdi ovu odluku.

To nije ništa novo! Već dve godine postoji presuda gde je sud usvojio da vlasništvo nad honogramom bude 50/50 odsto vlasništva, kako je i bio dogovor između Cece i Milija. To nije nikakva novina i sada se samo čeka da Apelacioni sud prvostepeno to definiše - priča advokat, i dodaje da se sada stvara vestačka fama da bi se vršio pritisak na sud.

Podsenjaća radi, kako je otkriveno, ceo spor je počeo kada je Ceca saznala da se Mili upisao kao vlasnik fonograma svih albuma na kojima su sarađivali, tvrdeći da je on sve platio i organizovao u vezi sa albumima. Inače, fonogram predstavlja snimak zvukova izvođenja ili drugih zvukova, a proizvođač fonograma ima isključivo pravo da dozvoli ili zabrani reprodukovanje, distribuiranje, zakup ili dostupnost javnosti svojih fonograma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading