NAJBRŽI GOL U SEZONI! Čukarički DEMOLIRAO Radnik na Petrićevom debiju!

Autor:

Sport

09.02.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana imao je mnogo razloga za zadovoljstvo

NAJBRŽI GOL U SEZONI! Čukarički DEMOLIRAO Radnik na Petrićevom debiju!

Foto: Starsport

Trener Partizana Gordan Petrić

Fudbaleri Čukaričkog ostvarili su ubedljivu pobedu od 3:0 na gostovanju ekipi Radnika u okviru 20. kola Superlige Srbije. Ključnu prednost gosti su stekli već u prvom poluvremenu, a junak utakmice bio je Igor Miladinović, koji je dva puta zatresao mrežu protivnika. Prvi gol postigao je već u 40. sekundi utakmice, dok je drugi usledio u 18. minutu, nakon asistencije Luke Adžića.

Debitantski nastup Gordana Petrića na klupi Čukaričkog

Na klupi Čukaričkog debitovao je Gordan Petrić, bivši strateg Partizana, koji je imao priliku da sa klupe posmatra ubedljivu pobedu svog novog tima. Ovaj trijumf omogućio je Čukaričkom da se izdvoji na četvrtoj poziciji tabele, dok je ekipa Radnika i dalje zakucana za dno tabele.

Republika

Foto: TV Arena sport

Fudbaleri Čukaričkog

 


Abubakar nesrećno poslao loptu u svoju mrežu

Nastavak utakmice protekao je nešto mirnije, a pitanje pobednika je rešeno u 73. minutu kada je Abubakar nespretno poslao loptu u svoju mrežu, doprinoseći tako konačnom rezultatu od 3:0 u korist Čukaričkog. Ova neobična situacija dodatno je obeležila tok utakmice i donela dodatnu prednost gostujućem timu.

Ukupno gledano, utakmica je bila obeležena brzim golovima Čukaričkog u prvom poluvremenu, kao i nesvakidašnjim događajem kada je protivnički igrač postigao autogol. Ovaj trijumf značajan je za Čukarički, dok ekipa Radnika i dalje ima izazove pred sobom u borbi za opstanak.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading