PETRIĆ SE VRATIO NA MESTO USPEHA! Zbog OVOGA je ostao DUŽAN klubu!

Autor:

Sport

09.01.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener Čukaričkog Gordan Petrić izvršio je prvu prozivku na Banovom brdu pred početak priprema za nastavak sezone.

PETRIĆ SE VRATIO NA MESTO USPEHA! Zbog OVOGA je ostao DUŽAN klubu!

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Fudbaleri Čukaričkog će u narednih deset dana raditi u Beogradu, a od 18. januara do 1. februara boraviće na Kipru.

- Vratio sam se posle osam godina u Čukarički. U prvom mandatu sam završavao licencu i jedan od razloga što sam ponovo ovde je to što mislim da sa dužan ostao klubu, i klub meni. Ne u finansijskom smislu, nego da pokažem koliko mogu. Znam dobro situaciju u klubu, takođe i igrače, sa nekoliko njih sam radio u prvom mandatu - rekao je Gordan Petrić.

Belo-crni trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli Superlige Srbije, iza Partizana, Crvene zvezde i TSC.

- Gledao sam utakmice svih klubova koji su igrali u Evropi. Bilo je mečeva na kojima Čukarički nije imao sreće. Mislim da smo mi kao zemlja izgubili to što smo nekad imali, da smo bili tehnički potkovaniji. To lepo izgleda u našem prvenstvu, ali kad izađete u Evropu, oseti se razlika. Ako niste bar tehnički potkovani, kad dođe ozbiljan rival to se vidi posle deset minuta. Za rad na takvim stvarima uvek mora da se nađe vremena. U našoj ligi samo tri ili četiri ekipe mogu u datom trenutku da promene nešto i iznenade vas. Sve ovo ostalo je uglavnom isto - kaže novi šef struke "brđana".

Republika

Foto: Starsport

fudbaleri Čukaričkog

Kada su ciljevi u pitanju, Gordan Petrić napominje da je to ono čemu Čukarički sezonama unazad stremi.

- Uslov se zna, to je Evropa. Ne mislim da samo Čukarički gleda tako, nego i svi ostali klubovi poput TSC, Vojvodine, Novog Pazara i biće zanimljivo do kraja. Prilično je ujednačena liga i svi klubovi su tu negde blizu - istakao je Petrić.

U Čukarički su se sa pozajmica vratili golman Lazar Kaličanin, Uroš Miladinović i Mitar Ergelaš, dok su nova lica u stručnom štabu pomoćnik Blažo Bulatović i kondicioni trener Dejan Odavić.

Na prvoj prozivci Petriću su se javili golmani: Nemanja Belić, Nenad Filipović, Filip Samurović i Lazar Kaličanin; odbrambeni igrači: Miladin Stevanović, Viktor Rogan, Ognjen Vranješ, Bojan Kovačević, Vukašin Jovanović, Luka Subotić, Vojin Serafimović i Nemanja Tošić; igrai veznog reda: Sambu Sisoko, Mateo Anlivi, Stefan Kovač, Marko Docić, Igor Miladinović, Nenad Stanković, Stefan Tomović, Luka Stojanović, Mitar Ergelaš, Đorđe Ivanović, Bojica Nikčević, Uroš Miladinović, Luka Adžić, Aleksa Janković i Ibrahima Ndiaje; kao i napadač Mihajlo Cvetković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading