POVRATAK KUĆI! Gordan Petrić novi trener belo-crnih! Poznato i na koliko POTPISUJE ugovor!

Autor:

Sport

05.01.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Brđani" ekspresno našli zamenu za Igora Matića.

POVRATAK KUĆI! Gordan Petrić novi trener belo-crnih! Poznato i na koliko POTPISUJE ugovor!

Foto: Starsport

Starsport

Posle rastanka sa Igorom Matićem, uprava Čukaričkog je ekspresno našla njegovog naslednika, a to je Gordan Petrić.

Iskusni stručnjak vraća se među belo-crne, s obzirom na to da je bio šef struke "brđana" i pre osam godina.

Nekadašnji član zlatne "čileanske" generacije, rođen je u Beogradu 30. jula 1969. godine. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama OFK Beograda, a posle debija za prvi tim Romantičara nastupao je još za Partizan, škotske timove Dandi junajted, Rendžers i Harts, engleski Kristal Palas, grčki AEK i kineski Sičuan.

Trenersku karijeru Petrić je počeo u Bežaniji, predvodio je potom beogradski Sinđelić, Zemun, Čukarički, Rad, kiparski AEL, slovenačku Goricu i Partizan.

Foto: TV Arena sport

fudbaleri Čukaričkog

Petrić će sa Čukaričkim ugovor potpisati na 18 meseci, a prozivku fudbalera za prolećnu sezonu izvršiće u utorak, 9. januara. On je bio želja uprave superligaša sa Banovog brda, na čelu sa predsednikom Draganom Obradovićem, sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem i tehničkim direktorom Goranom Grkinićem.

"Brđani" su tekuću sezonu krenuli sa Dušanom Kerkezom na klupi, koji je kasnije otpušten, a na njegovo mesto je došao Igor Matić.

Loši rezultati na evropskoj sceni uticali su da se legendarni as Čuke rastane sa bivšim klubom, pa mu se uprava zahvalila na saradnji i u ekspresnom roku pronašla novo rešenje u Gordanovom liku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading