ŠOK NA MARAKANI! Milojevićev veliki adut NAPUŠTA Zvezdu? Italijani ga sele u OVAJ klub!

Autor:

Sport

05.01.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni defanzivac na prekretnici.

ŠOK NA MARAKANI! Milojevićev veliki adut NAPUŠTA Zvezdu? Italijani ga sele u OVAJ klub!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda je prethodni "napad" Sampdorije na Aleksandra Dragovića odbila, ali je u međuvremenu klub iz Đenove ispao u Seriju B, pa je otpala mogućnost da nekadašnji reprezentativac Austrije napusti Marakanu.

Ipak, pojavila se nova informacija da bi popularni "Drago" već ove zime mogao da promeni sredinu i zaigra u Seriji A!

Iako iskusnom defanzivcu za šest meseci ističe ugovor sa crveno-belima, ne bi bilo iznenađenje da već u ovom prelaznom roku pojača redove - Lećea!

 

 

Kako prenosi "Salento news", tehnički direktor kluba sa stadiona "Via del Mar" Panteleo Korvino krenuo je u potragu za igračem koji može da donese određeni kvalitet zadnjoj liniji tima, a izbor je pao na fudbalera rođenog u Beču.

Italijani pišu o njegovom iskustvu igranja u Ligi šampiona sa Bajer Leverkuzenom, švajcarskim Bazelom, Dinamom iz Kijeva i Crvenom zvezdom, ali naglašavaju da postoji i interesovanje Bešiktaša.

Nema sumnje da će poslednju reč imati Dragović, koji je više puta isticao da želi karijeru da završi u Austriji iz Beča, gde je i načinio prve fudbalske korake.

Aleksandar je na Marakanu stigao u leto 2021. godine i ispunio želju svog dede Zlativoja, a do ovog trenutka je odigrao 121 utakmicu u crveno-belom dresu i pet puta se upisao u strelce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading