BAHAR BLIZU POVRATKA? Sadašnjem treneru se NIKAKO ne piše dobro!

Autor:

Sport

04.01.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barak Bahar mogao bi ponovo da se vrati poslu u skorije vreme.

BAHAR BLIZU POVRATKA? Sadašnjem treneru se NIKAKO ne piše dobro!

Foto: Starsport

Neuspeh u prvom delu sezone nije nešto na šta je zvezdaška javnost navikla zadnjih par godina. Ceh za Ligu šampiona i Superligu Srbije platio je šef stručnog štaba Barak Bahar, koji se rastao sa Zvezdom, iako će mu plata biti isplaćivana.

To jest, moćiće da računa na novčani prihod dok je nezaposlen, a deluje da to neće trajati previše dugo. 

Naime, Makabi iz Haife bi mogao uskoro da napravi velike rezove u klubu. Bivši Baharov klub posle meča bez golova sa Hapoelom iz Tel Aviva, te mršavog boda (2:2) na gostovanju pretposlednjem Makabiju u Petah Tikvi, zaostaje čak deset bodova za prvoplasiranim Makabijem iz Tel Aviva, pa su njegovi navijači, iako je odigrano tek polovično 14. kolo, počeli da se opraštaju od nacionalne titule.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

U klubu se dešavaju tektonski poremećaji i promene. Naravno, traže i krivca u lošim rezultatima. Pošto ne mogu da “smene” pola tima, smatraju da ceh treba da plati pre svega sportski direktor Gal Alberman, te da bi na udaru mogao da se nađe i prvi trener Mesej Dego, odnosno da na mesto šefa struke treba da se vrati Bahar.

Ovaj ishod bi značio da je Zvezda finansijski oslobođena od obaveza koje ima prema izraelskom stručnjaku, te bi tako rasteretila  značajan deo budžeta.

Podsetimo, isto zbog finansija, ali i prekobrojnog igračkog kadra, crveno-beli žele da se oslobode mnogih letošnjih pojačanja koja je Bahar dovodio za svoje planove. Jedan je Šerif Endiaje, čija bi sudbina mogla biti njegov bivši klub, turska Adana. Problem su finansije kluba iz Turske, tako da Zvezda istražuje sva moguća rešenja. 

Foto: Starsport

Šerif Endiaje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading