JUVENTUS "ŠESTICOM" DO ČETVRTFINALA! Stara dama pregazila Salernitanu u Kupu Italije! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.01.2024

00:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić dobili šansu u nastavku meča.

JUVENTUS "ŠESTICOM" DO ČETVRTFINALA! Stara dama pregazila Salernitanu u Kupu Italije! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa plasirali su se u četvrtfinale Kupa Italije, pošto su večeras u Torinu u osmini finala ubedljivo pobedili Salernitanu rezultatom 6:1.

Golove za Juventus postigli su Fabio Mireti u 12, Andrea Kambijaso u 35, Danijele Ruđani u 54, Dilan Bron (autogol) u 75, Kenan Jildiz u 88. i Timoti Vea u 91. minutu. Jedini strelac za goste bio je Čukvubuikem Ikvuemesi u prvom minutu.

Srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić nisu bili u startnoj postavi Juventusa. Vlahović je ušao u igru u 76. minutu, a Kostić u 83.

Staru damu nije sputalo ni to što su gosti stigli do vođstva već u prvom minutu preko Ikvuemesija, čemu je prethodila greška Federika Gatija, već kao da je dodatno motivisala Alegrijev tim da iskoristi pozitivan psihloški trenutak u kojem se našla posle serije dobrih rezultata u poslednje vreme.

Juventus prilično dugo nije bio ovako ubedljiv, tačnije više od pet golova poslednji put je postigao u februaru 2018. godine kada je savladao Sasuolo sa 7:0.

Klub iz Torina će u četvrtfinalu Kupa Italije igrati protiv ekipe Frozinone. U preostala tri četvrtfinala Kupa Italije sastaće se: Lacio - Roma, Atalanta - Milan i Bolonja - Fiorentina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading