KOLAROV NA NOVOM IZAZOVU! Bivši kapiten reprezentacije u SALERNITANI!

Autor:

Sport

30.12.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom da su kopačke okačene o klin, Aleksandar Kolarov imaće novu ulogu u fudbalu.

KOLAROV NA NOVOM IZAZOVU! Bivši kapiten reprezentacije u SALERNITANI!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Kolarov

Nekadašnji kapiten fudbalske repretzentacije Srbije, Aleksandar Kolarov, okušaće se u novoj ulozi u svetu sporta. Naime, bivši igrač Mančester sitija postaće novi sportski direktor Salernitane!

Klub iz Salerna se sve dogovorio sa Kolarovim i samo je preostalo da zvanično imenuje Srbina na funkciju, pišu brojni italijanski mediji.

Biće ovo drugi pokušaj Kolarova na mestu sportskog direktora, jer je letos dobio isti posao u Pizi, ali je podneo ostavku posle samo nekoliko nedelja. Činilo se da će nekadašnji as evropskog fudbala izabrati neki drugi posao, međutim, odlučio je da se još jednom oproba kao direktor.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Kolarov

U toku svoje obogaćene fudbalske karijere, Kolarov je nastupao za Mančester siti, Romu, Inter iz Milana, Lacio, ali i srpske velikane kao što su Čukarički i OFK Beograd. Njegove vitrine su ukrašene brojnim sportskim znamenjem poput dva trofeja engleske Premijer lige, Serije A, kupa Italije i mnogih drugih. Za fudbalsku reprezentaciju Srbije nastupio je na 94 zvanične utakmice i postigao 11 golova.

Čuven po svom prodornom šutu iz slobodnog udarca, Kolarova će sigurno pamtiti zbog gola za reprezentaciju na svetskom prvenstvu u Rusiji, kada je snažnim šutom iz slobodnog udarca ubacio lotpu iza Kejlora Navasa i tako doneo veliku pobedu našoj zemlji. Sa Srbijom je inače učestvovao na dva Mundijala, u Južnoj Africi i pomenutoj Rusiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading