NIŠTA OD DOLASKA U ZVEZDU! Kolarov postaje direktor kluba iz Serije A!

Autor:

Sport

23.12.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije pred novim izazovima.

NIŠTA OD DOLASKA U ZVEZDU! Kolarov postaje direktor kluba iz Serije A!

Foto: Starsport

Posle kraćeg odmora, Aleksandar Kolarov bi mogao da dobije novu dužnost i oproba se ponovo na visokoj funkciji.

Kako prenose italijanski mediji, nekadašnji lider "orlova" je glavni kadnidat da postane sportski direktor italijanskog kluba Salernitane, piše "La Citta".

Ideju oko njegovog angažovanja, pokrenuo je generalni direktor Salernitane, Valter Sabatini, koji proslavljenog srpskog reprezentativca vidi kao najbolju opciju za pomenutu poziciju.

Ekipa iz Salerna je ostala bez sportskog direktora, zbog čega mediji na Apeninima navode da je Srbin izbio u prvi plan.

 

 

Osim toga, Sabatini i Kolarov se dobro poznaju od ranije, dok pojedini izvori navode da je iskusni fudbalski radnik učestvovao i u transferu srpskog fudbalera kada je prelazio u rimski Lacio.

Inače, Aleksandar Kolarov je već imao angažman u Pizi, gde je takođe bio sportski direktor, ali je podneo ostavku na tu funkciju.

Podsetimo, tokom igračke karijere Vojčanin je igrao za Čukarički, OFK Beograd, Lacio, Mančester siti, Romu i Inter, u kome je okačio "kopačke o klin" pre tri godine.

Inače, Kolarov se nedavno povezivao i sa Crvenom zvezdom, kao visoki funkcioner na Marakani, međutim, od toga izgleda neće biti ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading