NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Junak večitog derbija NAPUSTIO Marakanu!

Autor:

Sport

09.01.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli potvrdili transfer.

NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Junak večitog derbija NAPUSTIO Marakanu!

Foto: Tanjug/Ministarstvo zaštite životne sredine/M. VASILE

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je javnost o kraju pozajmice argentinskog fudbalera Aleksa Viga.

Desni bek je prošle zime stigao iz River Plejta na pozajmicu, uz pravo otkupa za 2,5 miliona evropskih novčanica.

Na početku mandata u Ljutice Bogdana, Vigo je bio standardan prvotimac, ali je sve manje šansi dobijao kako je vreme odmicalo.

Foto: Starsport

Aleks Vigo

Postigao je pobedonosni i jedini gol u 169. Večitom derbiju protiv Partizana (1:0), dok je ostao upamćen po proslavi istog. Međutim, posle toga je pao u drugi plan, najpre u periodu kada je sa klupe komandovao Miloš Milojević, a potom i u potpunosti kada je Izraelac Barak Bahar preuzeo crveno-bele. Kod bivšeg trenera Makabi Haife nije ni registrovan za Ligu šampiona, dok ni u Superligi Srbije nije dobijao priliku.

- FK Crvena zvezda obaveštava javnost da se pozajmica Aleksa Viga u našem klubu završila, te da je argentinski fudbaler pojačao ekipu iz svoje domovine. Puno sreće u nastavku karijere - navodi se u saopštenju srpskog šampiona.

Očekivalo se da će dolaskom Vladana Milojevića omaleni "gaučos" dobiti novu priliku, ali to se neće dogoditi, jer su na Marakani ozvaničili kraj saradnje. Argentinski mediji su nedavno preneli informaciju da će Vigo karijeru nastaviti u Atletiko Taljeresu iz Kordobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading