MISLILA SAM DA ĆU GA CEO ŽIVOT HRANITI NA SONDU: Pevačica progovorila o BORBI ZA ŽIVOT prevremeno rođenog sina!

Autor:

Zabava

09.02.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić otkrila kako se suočila sa najtežim momentima nakon što se ostvarila kao majka.

MISLILA SAM DA ĆU GA CEO ŽIVOT HRANITI NA SONDU: Pevačica progovorila o BORBI ZA ŽIVOT prevremeno rođenog sina!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Nadežda Biljić progovorila je o borbi za život svog sina Longa, koji je, odmah po rođenju, imao ozbiljnih zdravstvenih problema.

Naime, ona se prevremeno porodila i na svet donela dečaka, pre nekoliko godina, kada joj su joj se potpuno promenili pogledi na svet.

- Mnogo nam se promenio život otkad se rodio Longo. Kad dobiješ dete, automatski ti se promeni pogled na svet i nešto što ti je bilo primarno do juče, danas ti je totalno nebitno. Mnogo više vodiš računa kako ćeš da prezentuješ sebe jer prezentuješ prvenstveno sebe kao roditelja i gledaš da tvoje dete ne trpi zbog nečega što si ti rekao nešto što ne treba. Kada si roditelj, drugačije funkcionišeš nego što funkcionišeš kad si sam - rekla je Nadežda, pa opisala kako je mali Longo prošao kroz tešku borbu.

- On je sad super, nema sondu, hvala Bogu. Ne jede još uvek skroz čvrstu hranu, ali sad će. Počeo je da broji do deset i da govori azbuku i samo nešto brblja. Hvala Bogu, sve je iza nas i on raste. Još uvek je sićušan u odnosu na svoju generaciju, ali porašće.

Republika

Foto: Instagram.com

Nadežda Biljić i Toma Panić sa sinom Longom

Nadežda priznaje da je bilo momenata kada se plašila da li će njen sin uopšte preživeti.

- Najteže ti dođe kada ti doktor pljusne pet dijagnoza. Šta ti možeš u tom trenutku kao roditelj, ruke su ti vezane. Nekad ćeš se možda i pomiriti sa činjenicom da ti dete ima neki problem, što uopšte nije prijatno, ali taj momenat da su tebi kao roditelju ruke vezane i da ti tu ništa ne možeš da uradiš, to je to što boli. Najteže mi je bilo da li će da mi preživi dete od kilo i trideset grama. On je baš bio sićušan. Posle ta sonda. Ja sam mislila da on nikad neće izbaciti tu sondu. To mi je bilo najteže. Bila sam ubeđena da će se on čitav život hraniti na cevčicu ali, hvala Bogu, izbacio je sam posle 11 meseci i sad je sve super - prisetila se Nadežda za "Srbiju danas", te otkrila ko je sve vreme bio uz nju u tim najtežim momentima.

- Najveća podrška su mi bili otac, majka i naravno Toma. Više moj otac i majka jer su već imali iskustva sa mnom, jer sam i ja nedonošče, pa su znali da mi kažu iz svog iskustva neki savet. Baš su mi pomagali u tim trenucima zbog tog iskustva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading