SAZNAJEMO! ZORANA MIHAJLOVIĆ U DEPRESIJI: Drastično se promenila, evo kako sad izgleda - NE MOŽE da podnese to što nema fotelju!

Autor:

Vesti

09.02.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Mihajlović, nekadašnja ministarka i osnivačica Pokreta ,,Uvek za Srbiju", ne može da podnese to što je ostala bez fotelje, zbog čega je upala u depresiju, saznaje Republika.

SAZNAJEMO! ZORANA MIHAJLOVIĆ U DEPRESIJI: Drastično se promenila, evo kako sad izgleda - NE MOŽE da podnese to što nema fotelju!

Foto: FOTO TANJUG/ Zoran Zestić

Nekadašnja ministarka i osnivačica Pokreta ,,Uvek za Srbiju" Zorana Mihailović najavila je povlačenje iz politike, a iza takve odluke stoji loše psihičko stanje u kom se Mihajlovićeva trenutno nalazi, saznaje Republika. 

Naime, kako je ispričao dobro obavešten izvor, Zorana je u nekoj vrsti depresije, što se, kako je istakao, vrlo jasno može videti i na njenom licu.

- Zorana koja je jedno vreme aktivno trenirala, koja je odlazila na sve moguće tretmane, sada ne liči na sebe. Dobila je sedam, osam kilograma, iako svi koji je znaju, znaju koliko je trenirala i vodila računa o svom izgledu dok je bila u ministarskoj fotelji. Osnivanje pokreta nije imalo odjek kakav je očekivala, te je sve to zajedno dovoelo do trenutnog stanja - ispričao je dobro obavešten izvor i dodao:

- I kosa je počela da joj opada, zaista ne liči na sebe, što bi naš narod rekao. Jasno je da joj je to što je ostala bez fotelje i što je u politici gotovo niko nije fermao, ni nju, ni njen porket, uticalo na nju.

Podsetimo, Zorana Mihajlović najavila je juče da se povlači iz politike.

Politika je za mene imala samo jednu svrhu, rad u korist građana i građanki. Zbog toga politiku u Srbiji, ovakva kakva je danas, ostavljam nekim drugima. Svima nama u Srbiji i regionu od srca želim puno sreće u narednim godinama. Trebaće nam - izjavila je Zorana Mihajlović.

U saopštenju je istakla i da će javnost obavestiti o razlozima napištanja politike u narednim danima.

Mihajlovićeva je, posdetimo, osnovala Pokret ,,Uvek za Srbiju" u septembru 2023. zajedno sa Stanislavom Pak, bivšom savetnicom za medije Tomislava Nikolića, i Draganom Šormazom, bivšim poslanikom SNS.

Pokret "Uvek za Srbiju" nije učestvovao na izborima 17. decembra 2023. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading