VUČIĆ OŠTRO PROZVAO ZORANU MIHAJLOVIĆ I OPOZICIJU: "Što je tikva praznija, to je bezobraznija!"

Autor:

Vesti

02.10.2023

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je kritikovao bivšu ministarku Zoranu Mihajlović i druge političke protivnike, ističući da su kritike koje dolaze od njih neosnovane i štetne za zemlju.

VUČIĆ OŠTRO PROZVAO ZORANU MIHAJLOVIĆ I OPOZICIJU: "Što je tikva praznija, to je bezobraznija!"

Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ZORAN ZESTIC

Na konkretno pitanje o napadima Zorane Mihajlović na vlast, Vučić je upitao zašto je iskoristila priliku da udari na sopstvenu zemlju.

Predsednik je dalje dodao da mnogi politički protivnici ne uzimaju u obzir činjenice i da često baziraju svoje kritike na pristrasnostima i ličnim animozitetima.

"Da je pitam gde je Banjska, tri dana je ne bi na karti našla. Što radite svi to, kakva je to politika. Mislim da je Pajtić rekao: 'Mrzim Vučića, ali nije imbecil da to uradi'. Čak je i on to rekao. I lešinarenje nakon ubistva dece je strašno, to se u politici ne radi. To se ne radi svojoj zemlji, niko sa Kosova nije optužio Kurtija. Nijedan Albanac nije pitao kako su ubijeni Srbi, oni su svi saglasni da je trebalo i više da bude ubijeno. Voker kaže da je Kfor kriv što su Srbi pobegli", kazao je predsednik Vučić.

Takođe, Vučić je izrazio svoje razočaranje ponašanjem mnogih na srpskoj političkoj sceni i ukazao na činjenicu da mnogi politički protivnici često ignorišu činjenice i umesto toga se bave političkim igrama.

Predsednik je istakao da njegova politika nije usmerena na zadržavanje vlasti po svaku cenu i da neće žrtvovati svoje saradnike, poput Aleksandra Vulina, kako bi ostao na vlasti.

"Zorana Mihajlović kaže da sam ja spreman da uradim sve da bih sačuvao vlast. Da žrtvujem Vulina? Pa on sa ovime nema nikakve veze. Kada ostanete bez debele fotelje, ostaje samo da brinu o donjem delu leđa. Ok ako vam je to politika, ali ja to neću da radim tako. Deset godina sam ćutao i slušao drugačije mišljenje, od Srebrenice do sankcija Rusiji, ali onda to pređe granice, i pustite ljude da odluče. A onda ona ne dobije nijedan glas", zaključio je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (105)

Loading
Nenad

02.10.2023 23:38

I zaslužila je da je izvredja Predsednik Aleksandar Vučić.

Penzioner

03.10.2023 21:51

@Nenad - Nije problem u njenoj praznoj tikvi, koliko je problem u njegovoj praznoj tikvi.

Penzioner

05.10.2023 22:09

@Penzioner - Vazno je da je tvoja tikva puna??? Sram da te bude !!!!

Ena

02.10.2023 23:43

Strašno je kako vam oni kojima ste najviše pomogli , čim se okrenete zabiju nož u leđa.