FOLKERKA KRIJE, A NASLEDNIK SE HVALI: Brenin sin se uselio u penthaus od 600.000 evra

Autor:

Zabava

17.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađi Živojinović je na storiju prvo objavio nestvaran pogled koji se sa 40. sprata pruža na čitav Novi Beograd, a poseban akcenat bio je na zalasku sunca i reci Savi.

FOLKERKA KRIJE, A NASLEDNIK SE HVALI:  Brenin sin se uselio u penthaus od 600.000 evra

Foto: printscreen/instagram.com/lepabrenaa

Viktor Živojinović i Lepa Brena

Iako Lepa Brena nikada zvanično nije potvrdila navode da je pazarila luksuznu nekretninu u prestonici, to je umesto nje sada uradio njen sin Viktor Živojinović, koji se pohvalio penthausom od 600.000 evra.

Foto: instagram/viktorzivojinovic

 

Naime, kako je Srpski telegraf već pisao, Brena i njen suprug Boba Živojinović kupili su pre godinu dana ceo sprat u luksuznoj kuli jednog od najelitnijih naselju na Novom Beogradu, a sad je njihov naslednik Viktor otvorio vrata svoje velelepne nekretnine.

Foto: instagram/viktorzivojinovic

 

Najmlađi Živojinović je na storiju prvo objavio nestvaran pogled koji se sa 40. sprata pruža na čitav Novi Beograd, a poseban akcenat bio je na zalasku sunca i reci Savi. On je zatim uslikao i deo luksuzno opremljenog penthausa, pa pokazao kako izgleda dnevna soba, koju, pored sitnih detalja, uglavnom krase moderna umetnička dela, kao i ogromna fotografija boksera Majka Tajsona.

Foto: instagram/viktorzivojinovic

 

Inače, Brena je nedavno za medije govorila da je samo još Viktor ostao s njom i Bobom u vili na Bežanijskoj kosi, ali je izgleda sad i on napustio porodično gnezdo i započeo samostalan život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

17.01.2023 21:32

Bas nad zabole za Fahretu i njene nebitne sinove