KONTROVERZNA BIVŠA ZADRUGARKA USNIMLJENA U TAMI: Nakon emisije pobegla sa njim!

Autor:

Zabava

07.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan usnimljena sa suprugom!

KONTROVERZNA BIVŠA ZADRUGARKA USNIMLJENA U TAMI: Nakon emisije pobegla sa njim!

Foto: TV Pink/printscreen

Saška Karan

Nakon više godina provedenih u rijalitiju, pevačica Saška Karan povukla se sa javne scene i retko je moguće videti je u javnosti. Međutim, nedavno je napravila izuzetak i gostovala u emisiji kod voditeljke Lee Kiš. Za ovu priliku, Saška je odabrala neobičan stajling - bila je odevena od glave do pete u belo, noseći belu haljinu i bele čizme.

Nakon završetka snimanja, ekipa Paparaco lova krenula je za pevačicom kako bi zabeležila trenutke van svetala reflektora. Ispred studija, Sašku je sačekao njen suprug Aleksandar Gazivoda, sa kojim je nedavno proslavila 30 godina braka. Par je zajedno svratio do trafike, a potom su se uputili do fast fuda pre nego što su krenuli ka svojoj kući.

Nakon povratka kući, Saška i Aleksandar nisu išli nigde dalje već su uživali u večeri koju su pokupili usput, pružajući podršku jedno drugome i deleći intimne trenutke nakon javnog gostovanja.

Ovaj retki javni nastup pevačice Saške Karan, kao i njen odabir stajlinga i privatni trenuci sa suprugom, izazvali su pažnju javnosti i pokazali drugačiju stranu života van reflektora.

Inače, u novoj epizodi emisije "Minsko polje sa Sanjom", pevačica je komentarisala aktuelne teme iz rijalitija "Elita". 

- Mislim da je u pitanju dogovor između Asmina i Aneli. Umešana je tu i Stanija koja je premazana svim bojama, koja je bila u rijalitiju i zna kako sve to funkcioniše. Gledali su i pratili su i po tome se vode. Ko može da ti uzme muža, kako se muž uzima, znači da tu nešto nije kako treba. Meni kada je u braku dobro, niko ne može ad mi uzme muža - objasnila je Saška.

Republika

Foto: Instagram.com

Saška Karan i Aleksandar Gazivoda

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading