GOCA TRŽAN UNAJMILA ADVOKATA ZBOG MAJE NIKOLIĆ: Bukti medijski rat, pevačice ne prestaju sa prozivkama!

Autor:

Zabava

03.02.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan je odgovorila Maji Nikolić na prozivke, pa otkrila da je njen advokat uzeo stvari u svoje ruke.

GOCA TRŽAN UNAJMILA ADVOKATA ZBOG MAJE NIKOLIĆ: Bukti medijski rat, pevačice ne prestaju sa prozivkama!

Foto: ST/D. Kadić, P.Divac, youtube.com/RTV Pink Official

Pevačice Goca Tržan i Maja Nikolić već duže vreme vode medijski rat, a nedavno je otkriveno da je Goca tužila svoju koleginicu zbog izjava na njen račun. Ubrzo se očekuje prvo ročište povodom ovog slučaja. Tržanova je novinarima kratko odgovorila na pitanje o tužbi, ali je bila veoma oštra u svojoj izjavi.

Goca Tržan je izjavila da ne želi previše da komentariše o tužbi, te da čeka da je njen advokat obavesti o terminu prvog ročišta. Ipak, u svojoj oštroj izjavi, Goca je istakla svoj stav o pravdi i disciplini, koristeći primer Berlinskog zida i mere koje su uvedene kako bi se očistile ulice od kućnog izmeta.

Goca je istakla da je Maja preterala sa rečnikom i optužbama, te da je optužila za nešto što nije istina. Ona je naglasila da nikada nije iznela negativan komentar ni o Maji ni o njenoj muzici, te da i dalje smatra pesmu o kojoj je reč lepom.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Goca Tržan

 

- Ne znam kada je, čekam da mi advokat javi kada je, ne bih sada mnogo o tome da diskutujem - započela je Goca i dodala:

- Znate kako, kada sam u mladosti bila u Berlinu tada je tamo još bio Berlinski zid, eto toliko sam matora da se sećam i Berlinskog zida. Sećam se da je ceo Berlin bio isprljan kućećim izmetom, i onda su oni uveli novčane kazne i više niko nije kakio po ulici, pa čak ni psi. Eto, ako nećeš da ti ker kaki na ulici, kazni ga novčano - istakla je Goca za Alo, nakon pitanja o tome šta očekuje na prvom ročištu sa Majom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading