PEVAČI PRODAJU DUŠU ĐAVOLU! Maja Nikolić nikad iskrenije o kolegama, otkrila što je pobegla iz Amerike!

Autor:

Zabava

22.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estrada na zapadu su orgije, droga, seks, ima toga i kod nas, ali ja se ne krećem po takvim žurkama!

PEVAČI PRODAJU DUŠU ĐAVOLU! Maja Nikolić nikad iskrenije o kolegama, otkrila što je pobegla iz Amerike!

Foto: printscreen/RED TV

Pevačica Maja Nikolić kaže da se u Srbiju vratila iz Amerike jer tamo pevači svašta rade da bi napravili velike karijere, a ona ne želi da proda dušu đavolu zarad popularnosti. Ona tvrdi da u Americi nije jurila slavu jer bi to od nje zahtevalo da se oda porocima i raskalašnom životu.

- Iz Amerike sam se vratila, iz San Dijega, mene to tamo ne privlači, nema dušu. Niko tamo nije govorio mojim jezikom. Nisam htela da prodam dušu đavolu da bih bila velika zvezda. Estrada na zapadu su orgije, droga, seks, ima toga i kod nas, ali ja se ne krećem po takvim žurkama. Nisam htela da se prodam zarad karijere. Toliko sam se napevala i bila na turnejama da mi je, kad mi neko kaže: "Ajmo na muziku", preko glave - kaže pevačica i objašnjava da čak i privatni život krije od očiju javnosti:

Foto: instagran.com/majanikolić

Maja Nikolić

 

Nikad nisam dozvoljavala da me slikaju paparaci s partnerima, to držim samo za sebe. Moj privatni život nije glamur jer ja nisam Vitni Hjuston. Nemam bazene i horde obožavatelja koje stoje ispred moje kuće. Zbog sinova se nikad nisam vaćarila ni s kim po rijalitiju, deca to sve gledaju i posle utiče na njihove živote. Kad god sam ušla u ovakvu vrstu programa znala sam tačan cilj. Nikad nisam htela da budem nešto što nisam i ostala sam sebi dosledna. Takvi svi treba da budu, a ne da glumataju i da se prave da su nešto što nisu!

 

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading