Za odmor kakav zaslužujete: 5 razloga da baš u februaru budete na Kopaoniku!

Autor:

Zabava

30.01.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo 5 razloga da baš u februaru budete na Kopaoniku!

Za odmor kakav zaslužujete: 5 razloga da baš u februaru budete na Kopaoniku!

Foto: Freepick

Najpoznatija ski destinacija i ove sezone prvi je izbor strastvenih skijaša i zaljubljenika u dobar provod, a mi vam donosimo pet razloga zbog kojih ni ove godine ne želite propustiti avanturu na ovoj snežnoj lepotici.

Nastupi najvećih muzičkih zvezda za Sretenje:

Verujemo da su svi već ubeležili u kalendare neradne dane koji „padaju“ na Sretenje u četvrtak i petak, pa je Kopaonik idealna destinacija za produženi ski vikend! Još ako imate u vidu da vas baš u to vreme na srebrnoj planini u okviru festivala Kopaonik Music Week očekuju nastupi Tee Tairović (15. februar) i Saše Matića (16. februara), znate da je vrhunski provod zagarantovan! Mesto dešavanja je Event Hall hotela GRAND, gde vas uz vrhunsku produkciju SKYMUSIC-a očekuju dva vrhunska koncerta dokazanih majstora odličnog štimunga!

Foto: Freepick

Kopaonik koncerti u februaru

 

Savršeno uživanje u zimskim sportovima:

Kopaonik je zimski raj za ljubitelje skijanja i snowboardinga. Sa stazama za svaki nivo veštine, svi će pronaći svoj savršen spoj adrenalina i opuštanja na belim padinama. Ski škole i iznajmljivanje opreme su na dohvat ruke, pružajući vrhunski doživljaj svim posetiocima, bez obzira na nivo iskustva.

Foto: Freepick

Skijanje na Kopaoniku

 

Wellness i spa raj:

Nakon dana provedenog na stazi ili uživanja u koncertu, opustite se u luksuznom wellness centru hotela Grand. Sauna, masaža ili relaksacija u bazenu s pogledom na zimsku idilu, pružit će vam potpuni beg od svakodnevnog stresa.

Foto: Freepick

Wellness na Kopaoniku

 

Gastronomska čarolija:

Kopaonik nije samo raj za skijaše, već i za ljubitelje dobre hrane. Uživajte u autentičnim domaćim specijalitetima u rustičnim planinskim restoranima ili se prepustite vrhunskim kulinarskim delicijama u luksuznim hotelima. Vaša čula će doživeti pravu gozbu ukusa!

Foto: Freepick

Kopaonik restorani

 

Sjajna noćna avantura:

Kopaonik je idealna destinacija i za ljubitelje noćnog provoda. Osim spektakularnih koncerata, raznovrsni noćni život nudi mnogo zabave za svakog posetioca. Barovi, klubovi i kafići su jedan od glavnih obeležja srebrne planine, a noćne avanture vrlo lako se pretvore u nezaboravne žurke koje traju do ranih jutarnjih sati!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading