TEA TAIROVIĆ & SAŠA MATIĆ ZA SRETENJE!

Autor:

Zabava

17.01.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kopaonik Music Week nastavlja u ritmu najvećih muzičkih zvezda

TEA TAIROVIĆ & SAŠA MATIĆ ZA SRETENJE!

Foto: Skymusic

Tea Tairović

Nakon serije nezaboravnih koncerata koji su zatresli planinske vrhove, Kopaonik, najpoznatija ski destinacija u regionu, sprema se za novo poglavlje muzičke euforije u okviru zimskog izdanja Music Week festivala!

Na scenu Event Hall-a hotela GRAND Kopaonik stupaju dve velike zvezde - Tea Tairović i Saša Matić! Datum je označen: četvrtak i petak 15. i 16. februar će biti dani kada će se Kopaonik pretvoriti u epicentar zimskog provoda. Dok Tea Tairović obećava nezaboravan LIVE performans u svom stilu, Saša Matić garantuje veče ispunjeno emocijama i ljubavi.

SKYMUSIC, organizator ovog muzičkog događaja, garantuje da će ovi koncerti biti nešto posebno -  publici će biti pružena jedinstvena prilika da uživa u vatrenoj atmosferi, u najvećim hitovima oba izvođača i, naravno, u bezvremenski dobrom provodu koji samo Kopaonik može da ponudi.

Republika

Foto: Skymusic

Saša Matić

Dodatno, Tea Tairović i Saša Matić obećavaju žurku za pamćenje: Tea će svojom energijom i hitovima raspametiti publiku, dok će Matić doneti emotivne trenutke i pesme koje diraju srce. A kada spojite ove dve izuzetne izvođače sa spektakularnom produkcijom SKYMUSIC-a, dobijete formulu za nezaborav.

Ulaznice su već u prodaji, a s obzirom na do sada neviđeno interesovanje za koncerte u okviru zimskog Music Week festivala, očekuje se da će iste biti rasprodate u rekordnom roku. Zato ne propustite priliku da budete deo ovog zimskog spektakla i rezervišite svoje mesto na vreme!

 

Više informacija potražite na musicweek.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading