"DŽEJ NIJE ZASLUŽIO DA MU CECA PEVA PESMU U FILMU" Zbog izjave Jelene Karleuše GORE MREŽE, njene reči odzvanjaju (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša užasnuta činjenicom da Ceca Ražnatović peva naslovnu pesmu u filmu "Nedelja" o Džeju Ramadanovskom!

"DŽEJ NIJE ZASLUŽIO DA MU CECA PEVA PESMU U FILMU" Zbog izjave Jelene Karleuše GORE MREŽE, njene reči odzvanjaju (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, intscreen/youtube

Muzička zvezda Jelena Karleuša osim po svojim mnogobrojnim hitovima, poznata je i po svom britkom jeziku, a opšte je poznato da nije poštedela nikoga, te je uvek javno iznosila svoj stav, i to ne samo kada je u pitanju estradno nebo. Ipak, ona se u svojoj poslednjoj objavi na društvenoj mreži Instagram dotakla pokojne legende narodne muzike, Džeja Ramadanovskog, i filma "Nedelja" koji je rađen po motivima iz njegovog života, ali i Svetlane Cece Ražnatović.

Naime, Karleuša je istakla da pevačka veličina kao što je to bio Ramadanovski, nije zaslužio da mu naslovnu numeru za film peva Ceca.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša o filmu o Džeju i Cecinoj pesmi "Za kraj"

- Pesma koju čujete, "Uspeo sam u životu", jeste moja najomiljenija pesma. Pratila me je od devedesetih kad sam išla u osnovnu školu, kad sam 95. godine maloletna, hrabro ušla u jednu vrstu dobrovoljnog pakla koji na svojevrstan način traje i sada. Moja sudbina, klinke sa Novog Beograda i najveće zvezde tog doba, Džeja Ramadanovskog, puno puta bila je ukrštena. Desile su se mnogo lepe i ružne stvari u našim životima... Nisam čak sigurna ni da li treba to jednog dana da ispričam - napisala je Karleuša u svojoj oštroj objavi na društvenoj mreži Instagram, te nastavila u istom maniru:

Republika

Foto: Photo: Film nedelja, ATA Images

Ceca peva pesmu pesmu "Za kraj" u filmu "Nedelja" o Džeju

- Ali on jeste zaslužio film o svom životu. I nije zaslužio da se dogodi da mu Svetlana Ražnatović peva naslovnu numeru istog filma. Ili je baš to paradoks koji objašnjava sve u ovom filmu, gde ljudi sa đonom od obraza oslikavaju jedno vreme i jedan narod. I to rade i sad. "Uspeo sam u životu, zavide mi svi... Ali nisam, moja ljubavi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Stevo

26.01.2024 12:10

U paklu smo već, samo nije saopšteno!

mnogo gore

27.01.2024 10:28

da li je Srbija zaslužila da joj peva. pridikuje i vredja kći haškog svedoka ?