"VODIMO PREGOVORE SA NEMAČKIM INVESTITOROM"! Vučić objavio sjajne vesti za Vranjance: Preko 200 miliona evra ulaganja i posao za 1.200 ljudi!

Autor:

Vesti

26.01.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekao je i da će se oni dugo zadržati u Vranju.

"VODIMO PREGOVORE SA NEMAČKIM INVESTITOROM"! Vučić objavio sjajne vesti za Vranjance: Preko 200 miliona evra ulaganja i posao za 1.200 ljudi!

Foto: Printscreen/PINK

Tokom posete Opštoj bolnici u Vranju, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, najavio je da su u toku pregovori sa nemačkim investitorom.

- Vodimo pregovore sa nemačkim investitorom. Biće najveća u Vranju preko 200 miliona evra i zaposliće 1.200 radnika. Kada ovo uradimo, oni će dugo ostati tu. Uložiće svoj novac za izgradnju novih kapaciteta - kazao je on i dodao:

- Nadam se da će biti više dece, kada ovo uradimo. To dugo ostaje, nisu oni koji dođu, pa odu - dodao je potom Vučić.

Radi se bolnica

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Vranju, a najpre je svratio i obišao manastir Svetog Pantelejmona u Lepčincu.

Nakon manastira, predsednik je stigao i do opšte bolnice, gde obilazi radove na rekonstrukciji.

Sa predsednikom je i ministarka zdravlja dr Danica Grujičić i ministar za javna ulaganja Marko Blagojević.

- Stvarno je kao nebo i zemlja. Za četiri meseca da bude gotovo, i još 4 miliona za dečije odeljenje - rekao je predsednik tokom obilaska.

Predsednik je obišao odeljenje ginekologije i najavio je dalja ulaganja u zdravstvo.

- Imam maksimalno poverenje u naše lekare, medicinske sestre, babice, a uvek postoje i oni drugi. Znam koliko rada, energije i truda zahteva vaš posao. Ovo mi lepo izgleda. Kada su se Danilo i Milica rađali bio sam ispred bolnice, bio sam u Kazahstanu kad mi se Vukan rodio. Ovde su uslovi lepši sada nego što su u Beogradu. Dužnost mi je da kažem za Niš. U Nišu imamo dve mogućnosti, dve škole mišljenja. Ili ćemo da gradimo novo porodilište ili rekonstruišemo staro. Poslaćemo eksperte iz Beograda da vidimo šta je bolje da radimo. Beograd, Niš, Kragujevac, da sredimo, Vranje i Leskovac imaće bolje uslove. Svuda ćemo sve novo da napravimo, sve da probamo da sredimo do 2027. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (39)

Loading
Keti

26.01.2024 11:50

Novi posao za veliki broj ljudi. Raduje me sto se smanjuje nezaposlenost

Keti

26.01.2024 11:55

Vazan investitor dolazi u Vranje, mnogo radnih mesta za gradjane tog grada.

Marijana

26.01.2024 12:38

Lepe vesti za sve Vranjance danas, živela Srbija

Marko

26.01.2024 12:48

Ovo će značiti život za Vranje i ceo jug. Nova investicija daće dodatni podstrek stanovništvu da ostanu i opstanu na svojim ognjištima.