ISPOVEST VESNE RIVAS: Kroz suze pričala o pokojnom ocu: ZA NJEGA SU PEVAČICE BILE LAKE ŽENE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Ispovesti" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

ISPOVEST VESNE RIVAS: Kroz suze pričala o pokojnom ocu: ZA NJEGA SU PEVAČICE BILE LAKE ŽENE! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pevačica Vesna Rivas otvorila je dušu u ovonedeljnoj epizodi serijala "ISPOVESTI", pa je opisala koliko je za nju put ka zvezdama bio trnovit. Naime, ispričala je da potiče iz patrijarhalne porodice, te da se njen otac protivio da ona uplovi u muzičke vode.

 


- Za mog oca su sve pevačice bile kurve. Nije mi davao da pevam, nisam smela da odem da tezgarim jer je mislio da će muškarci ko zna šta da mi rade. Gledali su pevačice kad sam počinjala na televiziji i stalno je pričao da bi menjao kanal da me takvu vidi u nekoj emisiji, golu i kako mešam zadnjicom - prisetila se pevačica, pa nastavila:

Foto: Republika.rs

Vesna Rivas

 


- Zato sam uvek bila zakopčana do grla na omotima albuma. To je sve rezultat straha da ga ne izneverim. I danas žalim mnogo što je otišao. To je velika tuga. Mnogo mi fali, izgubila sam ga za praznik.


Vesna je u razgovoru otkrila i na šta su sve pevačice morale da budu spremne da bi se probile na estradi.

Foto: ST/N.MANDIĆ

Vesna Rivas

 


- Kad sam počinjala karijeru, pevačice su morale dobro da se prodaju - trvdi Rivasova, pa se osvrće na "Grandovu" mašineriju:


- Saša Popović nije hteo fine, nego neke koje će da mešaju i budu atraktivne. Odbijao me je više puta jer sam bila zakopčana, skupa. Nisam dala na sebe, a to vaspitanje ide iz kuće. Pevačice su se ponižavale da bi došle do tezgi, svašta su radile, ali ja nisam iz te priče. Zato sam dogurala ovoliko daleko i danas imam više zanimanja i razbijam kako zarađujem.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading