ISPOVEST BOŽIĆNI SPECIJAL: Uz njihove priče smo se smejali, ali i plakali! (VIDEO)

Autor: M.Gvero/D.Lukić

Zabava

08.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NOva epizoda emisije ISPOVESTI je na kanalu Republika TV!

Mir Božiji, Hristos se rodi. Nadamo se da ove praznične dane provodite na okupu sa porodicom, a mi smo u tom duhu za vas spremili najgledanije segmente emisije  Ispovesti treće sezone  Naše estradne ličnosti su progovorile o odnosima unutar njihovih porodica, kako se slažu sa ćerkama i sinovima, te koliko su roditelji zaslužni za njihov uspeh i karijeru. Bilo je tu smeha, suza iskrenih priznanja. 

 


U ovoj epizodi emisije "Ispovesti" podsetićemo se gostovanja Emira Đulovića, Ivane Šopić, Nele Bijanić, Lepe Lukić, Kaliopi Bukle, Dada Polumente, Elme Sinanović , Tijane EM ,Željka Samardžića , Ave Karabatić , Rade Manojlović, Didi Janković. Ovo su samo od nekih epizoda koje su obeležile ovu sezonu. 


Božićni specijal emisije "Ispovesti" pogledajte u videu na početku teksta! A, ako ste neku epizodu propustili možete je naći klikom na link!

 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV pored prazničnih emisija naših dobro poznatih video formata iz naše video produkcije, emisije “U trendingu sa Republikom", “Lično sa”,  “Minsko polje”.  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading