ISPOVEST SPECIJAL: Oni su nam u prošloj godini otvorili dušu i ispričali do sada neispričane priče!

Autor: M.Gvero/D.Lukić

Zabava

01.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novu epizodu emisije "Ispovesti" možete pogledati na našem kanalu Republika TV!

Dragi naši srećna vam Nova 2024. Javne ličnosti su nam u trećoj sezoni serijala "Ispovesti" do sada otkrili mnogo što šta, ali su vama, ako je suditi po komentarima na društveni mrežama, najzanimljivije bile priče na temu ljubavi. Zbog toga će ovaj specijal biti na ovu temu.

 

Poznati su nam pričali o svojim aferama, ljubavnim jadima, raskidima i pomirenjima, ali i o bivšim partnerima koje do danas nisu mogli da zaborave. S toga vam predlažemo da se udobno smestite, pa da se svi zajedno prisetimo naslova koji su bili najudarniji.

 

Među njima bili su Daniel Pavlović, Emir Đulović, Bojan Tomović, Dragana Mitar, Tijana eM, Elma Sinanović, Dado Polumenta, kao i mnogi drugi. Ovo je samo jedan od prazničnih specijala koje smo pripremili za vas. 


A današnju epizodu emisije "Ispovesti", možete pogledati u videu na početku teksta! 

 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV pored prazničnih emisija naših dobro poznatih video formata iz naše video produkcije, emisije “Ispovesti”, “Porodice Elitnih”, “Lično sa”, “Rolerkoster”, “Minsko polje sa Jovanom”. Očekuje vas i praznični materijal sa najaktuelnijim linostima iz našeg javnog života.  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading