ISPOVEST HUSE Alijevića: Ovako je pevač vratio veliki dug Džeju Ramadanovskom (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Ispovesti" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

ISPOVEST HUSE Alijevića: Ovako je pevač vratio veliki dug Džeju Ramadanovskom (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

U ovonedeljnoj emisiji "Ispovesti" za Republiku je dušu otvorio Husein Alijević Husa, te otkrio kako je ulogom Džeja Ramadanovskog u filmu "Nedelja" vratio dug ovom pevaču, prijatelju i saradniku.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Husein Alijević Husa

Uoči bioskopske premijere filma "Nedelja" Husa je za Republiku otkrio da je ulogom Džeja Ramadanovskog vratio dug kada je devedesetih u masi drugih grupa i pevača folker izabrao baš grupu Bit Strit da mu gostuju na prvom koncertu na beogradskom sajmu

- Nije ništa slučajno, sudbina nas je spojila još dok sam bio klinac. Odrastao sam uz njegove pesme, a onda i sarađivao s njim, pisao pesme. Neću nikad zaboraviti kad je na koncert na sajmu Džej pozvao nas da budemo rame uz rame s njim, da nastupamo s njim na bini, a mogao je da pozove bilo koju zvezdu u to vreme, a bio je popularan u celoj Jugoslaviji. Zato sam s posebnom emocijom radio film, plakao sam već na prvom čitanju scenarija. Ja sam prvi na našim prostorima koji je u filmu glumio nekog koga je poznavao veći deo svog života, sa kim sam sarađivao, koga sam voleo. Ovo je svojevrstan dug koji vraćam Džeju za sve što je on uradio za mene - rekao je Husa između ostalog za naš portal.

O scenama u filmu na koje je posebno ponosan, saradnju sa glumcima, legendarnim Šabanom Šaulićem, Draganom Mirković i Zoricom Brunclik, sve to i mnogo toga pogledajte u Ispovesti Huseina Alijevića Huse koja se emituje večeras na Republika tv u 21 sat. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading