"NEMATE VI ČEMU DA SE RADUJETE..." Profesor psihopata optužio svoj narod i predsednika za genocid (VIDEO)

Autor: 24sedam

Vesti

22.01.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav odnos i retorika očigledno su dozvoljeni na tajkunskoj N1, televiziji kojoj je cilj samo da diskredituje vlast i širi mržnju.

"NEMATE VI ČEMU DA SE RADUJETE..." Profesor psihopata optužio svoj narod i predsednika za genocid (VIDEO)

Foto: Twitter/@LaziDetektor

Na tajkunskoj televiziji N1 gostovao je profesor Filozofskog fakulteta Ognjen Radonjić koji je tom prilikom optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića za genocid nad sopstvenim narodom.

Naime, njega je voditeljka Šolakove televizije pitala šta misli o planovima predsednika Srbije koji se tiču ulaganja u obrazovanje i nauku. 

Ona ga je pitala da li ga raduje što će se otvoriti najveći naučni centar u Evropi, novi Fakultet muzičke umetnosti, da će biti povećane plate univerzitetskim profesorima...

 

 

- Nemate vi čemu da se radujete kada živite u zemlji gde je na vlasti jedno zločinačko udruženje koje je usmereno na autogenocid!

Ovakav sraman odnos i retorika očigledno su dozvoljeni na tajkunskoj N1, televiziji kojoj je cilj samo da diskredituje vlast i širi mržnju, pa ne čudi što su na istoj izrečene ovako gnusne optužbe na račun predsednika Republike Srbije.

Ipak, Ognjen Radonjić je redovni profesor na Odeljenju za sociologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, pa se postavlja pitanje šta jedan profesor Univerziteta propagira studentima na državnom fakultetu?

Ako mu je ovakvo mišljenje o državi u kojoj živi i sopstvenom narodu, onda ne možemo da se ne zapitamo da li se ovi suludi stavovi i gnusne laži iznose i na predavanjima mladim ljudima.

Autošovinizam je uzeo maha u svim sferama društva, ali je opasnost još veća ukoliko je ovakav psihopata uzor mladim ljudima. Da li je u njegovom redovnom programu i mržnja prema Srbiji?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (54)

Loading
Zora

22.01.2024 19:54

Mi koji volimo svoju zemlju i svoj narod imamo čemu da se radujemo. Raduje nas uspeh naše Srbije.

Dijana

22.01.2024 20:28

Ovi sa N1 nastoje samo da u sto vecoj meri izvredjaju predsednika a samim tim i Srbiju.

Mimi

22.01.2024 21:08

Zli ljudi šire mržnju.

Nikola

22.01.2024 21:11

Da li se uopšte ovakav čovek može nazvati prosvetnim radnikom.