PORODILA SE MISICA! Jedna od najlepših Srpkinja naslednici dala ime koje nosi MOĆNU SIMBOLIKU (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važi za najlepšu ženu sa naših prostora, a sada je postala majka!

PORODILA SE MISICA! Jedna od najlepših Srpkinja naslednici dala ime koje nosi MOĆNU SIMBOLIKU (FOTO)

Foto: instagram.com/majamarcic9

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, Maja Marčić, juče se porodila u Novom Sadu i na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Nora, koje znači "milost, pravda, saosećajnost". Maja je više od dve godine u vezi sa Igorom, a nedavno je otkrila i kako on izgleda.

Maja Marčić, koja važi za jednu od najlepših Srpkinja, bila je pobednica takmičenja za "Miss Vojvodine". Njen izabranik Igor privukao je pažnju javnosti kada se otkrilo da je u vezi sa Majom. Njihova ljubavna priča intrigirala je javnost, a sada su postali roditelji prelepe devojčice Nore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Marcic (@majamarcic9)

Maja je postala poznata široj javnosti pojavljivanjem u spotu Saše Kovačevića za pesmu "Prevarena", koji je snimljen u Maroku. Taj spot je privukao pažnju ne samo zbog pesme, već i zbog neodoljive lepote manekenke. Mediji su pisali da je ovo jedan od najskupljih spotova ikada snimljenih na našim prostorima.

ZNAČENJE IMENA NORA

Prema jednoj od etimoloških hipoteza, ime Nora je varijanta ili skraćenica imena Eleonora ili imena Allenor, a za koja se pretpostavlja da potiču od grčkog imena Helena ili Elena. Ipak mnogi veruju da je ispravnija hipoteza ona da je Nora germanskog porekla, od reči ili imenice "Aldenor", u značenju – stari svet; sever; sverna strana.

Značenje ženskog imena Nora je dosta nejasno, ali se pretpostavlja da se može protumačiti kao - "ona koja je saosećajna i milostiva"; "osoba koja je ljubazna i nežna"; "ona koja sija i koja donosi svetlost"; "sunčev sjaj".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading