"AKO OVO NIJE DŽEJ, NE ZNAMO KO JE" Režiser filma "Nedelja" otkrio kako je Husa dobio GLAVNU ULOGU - pola godine su MUČILI MUKU!

Autor:

Zabava

18.01.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Ćeranić otkrio kako se Husa snašao u ulozi legendarnog pevača.

"AKO OVO NIJE DŽEJ, NE ZNAMO KO JE" Režiser filma "Nedelja" otkrio kako je Husa dobio GLAVNU ULOGU - pola godine su MUČILI MUKU!

Foto: Photo: Film nedelja, ATA Images

džej

Reditelj Nemanja Ćeranić je otkrio kako je Husein Alijević Husa iz grupe Beat Street dobio ulogu Džeja Ramadanovskog u filmu "Nedelja".

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Režiser filma "Nedelja"Nemanja Ćeranić

Naime, Nemanja je u kednoj emisiji priznao da su imali muke da nađu nekog ko bi dostojno odigrao Džeja, a da je Husa na kraju bio pravi izbor.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Husa na premijeri filma "Nedelja"

- Sasvim slučajno. Desio se taj jedan dan gde je jedan naturščik bio na kastingu, pošto smo tražili ko će da igra Džeja pola godine. Ja sam se toga najviše plašio. Mi smo skoro zaključali ceo kasting, ali je bio problem ko će da igra Džeja. I onda smo pokušali da probamo sa profesionalnim glumcima koji nemaju romsku pozadinu, pokušali smo i sa naturščicima koji imaju romsku pozadinu, ali smo ipak shvatili da to mora da bude čovek koji je iz Beograda, zato što je Džej bio Dorćolac i Dorćol ima jedan specifičan sleng, način izražavanja, način života - rekao je režiser gostujući u emisiji "Uranak" na K1 televiziji, pa dodao:

Republika

Foto: printscreen/youtube, youtube.com/AmiG Show

Husa kao Džej Ramadanovski

- U jednom trenutku Tefa je rekao: "Ako vam ovo nije Džej, ne znam ko je." I svi znamo ko je Husa i grupa Beat Street. I sledi poziv. Husa dolazi na razgovor i mi sa Husine strane čujemo da je poznavao Džeja, da je 1992. godine bio njegov igrač na njegovom drugom koncertu i priča počinje da se odmotava, gde Husa prolazi određene kastinge, uparujemo ga sa drugim glumcima, što je uglavnom nezahvalno kada mešate naturščike i glumce, to može da dođe do disbalansa u glumi, ali to Husi poprilično dobro ide. Bukvalno je bio najidealniji za tu ulogu, mislim da je odradio sjajan posao. To je ta energija.

Podsećanja radi, film "Nedelja" donosi priču o životu jednog od najintrigantnijih pevača sa ovih prostora, Džeja Ramadanovskog. Film u produkciji "Telekoma Srbije", a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i muzike upoznaje publiku sa Džejevim detinjstvom i njegovim muzičkim počecima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading