"BOLI ME ŠTO SU DŽEJA STALNO TUKLI" Mina Kostić van sebe nakon filma o pokojnom pevaču, BRIŠE SUZE

Autor:

Zabava

17.01.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresena pevačica otvorila dušu o Džeju Ramadanovskom!

"BOLI ME ŠTO SU DŽEJA STALNO TUKLI" Mina Kostić van sebe nakon filma o pokojnom pevaču, BRIŠE SUZE

Foto: TV Pink/printscreen, ST/N. Mandić

Mina Kostić, poznata pevačica, nedavno je prisustvovala premijeri filma "Nedelja", koji je posvećen životnoj priči istaknutog pevača narodne muzike, Džeja Ramadanovskog. Film je prikazao život ovog velikog umetnika, koji nas je napustio pre nešto više od godinu dana usled zastoja srca. Mina je izrazila svoje duboko poštovanje prema Džeju, ističući da joj nedostaje i da ga i danas često seća.

Pored toga, Mina je istakla da smatra kako je teško upoređivati Džeja Ramadanovskog sa još jednim velikim umetnikom, Tomom Zdravkovićem, čija je životna priča takođe bila pretočena u filmsko ostvarenje pre nepune tri godine. Mina je naglasila da su njih dvojica jedinstveni na svoj način, te da svako od njih zaslužuje posebno poštovanje i pažnju za svoj doprinos narodnoj muzici.

- Oni su bili boemi i imali su tužne životne priče, Džej je imao baš teško detinjstvo - kaže Mina i ističe da su je najviše potresle scene u kojima Džej dobija batine:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mina Kostić

- Svaki put je dobijao batine, to me je baš pogodilo. Danas se isto dešava sa decom iz doma. Džej je stalno bez razloga dobijao batine, to me najviše boli - kaže Kostićeva, koja smatra da je legenda Dorćola istovremeno bio i srećan i nesrećan čovek i kaže da će ga pamtiti po njegovoj dobroti i emociji:

- Toliko je bio dobar i veseo, nisam nikada upoznala osobu poput njega.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džej Ramadanvoski

Pesmu "Za kraj", koja se pojavljuje u filmu "Nedelja", otpevala je Ceca Ražnatović, a Mina je istakla da nije uvređena što nije dobila priliku da snimi tu pesmu, već da je zahvalna i srećna što je imala priliku da bude prijatelj sa Džejem.

- Zvao me je sestro, šta dalje pričati - rekla je Kostićeva, prenosi Informer, i dodaje da joj njena i Džejova duetska pesma "Slavija" i dalje mnogo znači:

Republika

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Mina Kostić o Džeju

- Znači mi i pesma i to što je ona i dalje veliki hit i što se peva. Volela sam ga i kao dete, njegova boja glasa me je uvek mamila. Znam sve Džejove pesme napamet, a znala sam i ceo repertoar po redu koji je izvodio na nastupima - zaključuje pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading