MUČKI UBIJENA, IZUDARANA KAMENOM, PA OSTAVLJENA NA ULICI: Džejevu sestru godinama tražili, sestrić naručio njeno ubistvo!

Autor:

Zabava

17.01.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuli jezivi detalji tragedije, koja je obeležila Džejev život.

MUČKI UBIJENA, IZUDARANA KAMENOM, PA OSTAVLJENA NA ULICI: Džejevu sestru godinama tražili, sestrić naručio njeno ubistvo!

Foto: printscreen/youtube

Džej Ramadanovski

Džejev život počeo je u višečlanoj romskoj porodici na beogradskom Dorćolu. Rođen je 1965. godine, a već kao dete suočio se sa teškoćama nakon razvoda roditelja i odlaska oca u Austriju. Nakon što je pao razred, vraćen je u Beograd gde je živeo sa bakom, a majka je bila udaljena nekoliko kuća od njih. Tada je počeo da beži od kuće, igrao klikere, trošio novac i na kraju se bavio džeparenjem.

Iako se majka trudila da ga dovede u red, Džej je nastavio da pravi probleme, što je dovelo do toga da ga socijalna služba pošalje na "prevaspitavanje" u dom za maloletnike. Međutim, ni tamo se nije snašao, bežao je iz skoro svakog doma, a najduže je boravio u Domu "Vasa Stajić" na Voždovcu.

Najveća tragedija u Džejevom životu desila se 2003. godine kada je njegova rođena sestra Šeherezada nestala u Crnoj Gori. Nakon godinu dana, telo njegove sestre pronađeno je, a šokirajuća činjenica bila je da je naručilac ubistva bio Džejev sestrić, sin njegove najstarije sestre. Džej je bio taj koji je identifikovao telo svoje sestre, čime je doživeo veliki emotivni i psihički teret.


Ovaj tragičan događaj ostavio je dubok trag u životu Džeja Ramadanovskog, ali i javnosti koja je bila potresena ovom porodičnom tragedijom. Džej je otvoreno govorio o misterioznom nestanku i kasnijem pronalasku svoje sestre, iznoseći detalje koji su šokirali mnoge.
Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džej Ramadanovski

 

- Šeherezada je moja starija sestra i nestala je prošlog leta u avgustu, kada je iz Italije, gde je živela, svojim kolima krenula ka Beogradu. Mesecima smo njen muž, Italijan, i ja pokušavali da saznamo gde je. Nagađali smo da li je oteta i da li je uopšte živa. Pretragu je sproveo i Interpol, ali nikakvih obaveštenja koja bi razrešila misteriju nije bilo - pričao je ranije Džej.

- Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 evra. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio, rešio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umesto da je sigurno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zasedu. Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udario ju je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili - ispričao je Džej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading