ĐANIJU SE SLOŠILO TOKOM FILMA O DŽEJU! U suzama napustio salu, zbog ovih scena jedva došao sebi! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani se rasuo u komade tokom filma o Džeju.

ĐANIJU SE SLOŠILO TOKOM FILMA O DŽEJU! U suzama napustio salu, zbog ovih scena jedva došao sebi! (FOTO)

Foto: ATA Images, Republika.rs

Sinoć je u Beogradu održana premijera dugoočekivanog filma "Nedelja", a nakon crvenog tepiha kojim su prošetale mnogobrojne poznate ličnosti sa domaće javne scene i projekcije, publika je ustala na noge i glumačku ekipu pozdravila gromoglasnim aplauzom uz suze i ovacije.

Naime, cela bioskopska sala je pozdravila glumce i neprestano aplaudirala dok su se oni poklanjali nakon prikazanog ostvarenja.

Film "Nedelja" donosi priču o životu jednog od najintrigantnijih pevača sa ovih prostora, Džeja Ramadanovskog. Film u produkciji "Telekoma Srbije", a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i muzike upoznaje publiku sa Džejevim detinjstvom i njegovim muzičkim počecima.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, printscreen/youtube

Džej Ramadanovski

 

Inače, crvenim tepihom prošetale su i Džejeve ćerke Marija i Ana sa jačim polovinama, Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, voditeljka Marija Veljković sa dečkom glumcem Rastkom Jankovićem, Mina Kostić sa ćerkom, folker Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom, harmonikaš Aca Sofronijević sa devojkom, Tea Tairović sa majkom, Sanja Vučić, reditelj Dragan Bjelogrlić, Ana Bekuta, Džejev kum Zoran Jagodić Rule, kao i glumačka ekipa filma.

Među posetiocima, bio je i popularni pevač, Radiša Trajković Đani, koji je napustio bioskopsku salu tokom filma, nakon što se rasplakao. Pevač nije mogao da kontroliše suze, pa se vratio tek nakon što je "došao sebi". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading