ISTINA O ŽIVOTU ĆERKE ESME REDŽEPOVE UGLEDALA SVETLOST DANA: Nakon MAJČINE SMRTI donela je odluku, a sada otkriveno u kakvom su ZAISTA ODNOSU bile!

Autor:

Zabava

14.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ćerki Esme Redžepove svi pričaju, a sada je otkrivena istina o njenom životu.

Legendarna pevačica Esma Redžepova preminula je u 73. godini života, ostavivši iza sebe ne samo bogatu muzičku karijeru već i impresivnu porodicu. Sa suprugom Stevom Teodosijevskim, Esma je usvojila čak 47 sinova pre nego što je 2012. godine odlučila da prvi put usvoji i ćerku, Elenoru Mustafovsku.

Foto: printscreen

Esma Redžepova

 


- Nije tajna da Steva i ja nismo mogli da imamo svoju decu. Ali usvajanjem smo se ostvarili kao roditelji više od ostalih - izjavila je Esma, ističući kako se oseća ispunjenom majčinskom ljubavlju i brigom za sve 48 dece.

- Ima žena koje su rodile desetoro ili dvanaestoro dece, ali mislim da sam jedina na svetu koja je majka četrdeset sedmoro sinova - ponosno je istakla.

Esmina jedina usvojena ćerka, Elenora Mustafovska, nasledila je majčinu ljubav prema muzici. Studirala je solo pevanje na ESRA univerzitetu u Skoplju i pre tri godine se pridružila porodičnoj grupi "Esma’s Band". Esma je bila ponosna na svoju ćerku i isticala kako se odlično slažu, kao prava majka i ćerka.

- Slažemo se odlično, baš kao majka i ćerka. Shvatila sam da je u kasnijim godinama bolje imati uz sebe žensko dete nego muško i nisam se prevarila - rekla je ona tada.

 


Esma Redžepova je ostavila dubok trag u muzičkom svetu, sa karijerom dugu 55 godina. Od 2013. godine nosila je i titulu nacionalnog umetnika Makedonije, priznanje za njen neizmerni doprinos muzičkoj sceni. Njen uticaj na romsku muziku bio je neizmeran, a njena muzika ostaje kao deo njenog neumornog rada i posvećenosti umetnosti.

Esma Redžepova je ostavila neizbrisiv trag kao majka, umetnica i borac za prava Roma, inspirišući generacije svojom snagom, ljubavlju i muzikom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading