SRPSKA JUTJUBERKA PROMENILA POL: Bila je muško, a sada ŽENSKO - Nikolina Kovačević nakon OPERACIJE izgleda OVAKO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Kovačević nakon devet godina, uspela je da dobije zeleno svetlo od psihijatra da je spremna da promeni pol, što je i uradila.

SRPSKA JUTJUBERKA PROMENILA POL: Bila je muško, a sada ŽENSKO - Nikolina Kovačević nakon OPERACIJE izgleda OVAKO! (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Promena pola je tabu tema u Srbiji, međutim bez obzira na to, postoji šačica odvažnih koji žele da istaknu svoje pravo ja i ne obaziru se ni na kakve priče i uvrede.

Tako je na jednom TikTok profilu objavljen video o Nikolini Kovačević, koja je rođena kao transrodna osoba. Nikolina je srpska influenserka, koja je svoju tranziciju odlučila da podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram.com

Nikolina Kovačević

 

Nakon pet godina terapije, sada je došao finalni momenat - hirurška promena pola, a ovu zahtevnu operaciju obaviće svetski priznati stručnjak za kog se Nikolina odlučila, jer su njene drugarice već odlazile na ovakav zahvat kod tog beogradskog hirurga. 

- Operaciju promene pola želim otkako sam prihvatila samu sebe i otkako sam saznala da je uopšte moguće promeniti pol i da je moguće uraditi tu operaciju. Tada sam imala nekih desetak godina, a kada sam počela da čekam tu operaciju bilo je kada sam imala 16 - kada sam prihvatila samu sebe - priča Nikolina, te dodaje da je na ovu operaciju čekala već devet godina, te objasnila zašto se odlučila na nju:

- Tako da ja na tu operaciju čekam već devet godina. A zašto je želim? - Zato što smatram da jednostavno ne mogu da živim ovako. Mislim da je sasvim u redu i da ne treba da osuđujemo ni druge transrodne žene ili osobe koje ne žele da urade tu finalnu operaciju, zato što smo svi različiti. Priroda nije crno-bela, priroda je puna šarolikih boja, tako da smo svi različiti i mislim da je to lepota ovog sveta tako da nije svakome ni potrebna ta operacija, ali meni lično jeste. I ja je zaista želim zbog sebe.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading