CECU ŠOKIRALI U KAFANI: Izašla u Skadarliju, gosti je IZNENADILI - ovome se nije nadala! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović se šokirala kad je izašla u jednu popularnu kafanu!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je izašla u popularnu kafanu u Skadarliji, gde ju je sačekalo iznenađenje. Naime, publika je poželela da čuje pesmu "Za kraj", koju je Ceca snimila za film "Nedelja", rađen po životu Džeja Ramadanovskog.

Jedna pevačica se latila mikrofona i krenula da peva Cecinu baladu, a Ražnatovićka je ostala zatečena. Kako je ovo izgledalo, pogledajte na snimku koji se nalazi na početku ovog teksta.

Republika

Foto: Republika

Ceca u kafani

Ceca je za naš portal govorila o Džeju, saradnji sa Futom Radulovićem, a kroz suze se prisetila i velike prijateljice i saradnice Marine Tucaković.

- Vratile su se stare emocije kada smo u studiju zajedno radili Marina, Futa i ja. Taj neki period kada smo do kasno ujutru znali da sedimo u njihovom stanu na Vračaru i slušamo razne numere koje je Marina napisala, a Futa komponovao. To su bila neka bezbrižna vremena, kada smo imali toliko kvalitetnih i dobrih pesama da nije bilo mesta da ih sve stavimo na jedan album, pa smo ostavljali za naredne - rekla je Ceca kroz suze i otkrila da bi o Džeju i njihovim anegdotama danima pričala, pošto ih je puno bilo:

- Za dvadeset godina koliko sam poznavala i družila se sa Džejom, tu ima mnogo anegdota. Jedno je sigurno, gde god da se pojavi napravi haos i sjajnu atmosferu. Imao je posebanu boju glasa u kojoj se satkalo toliko emocije, a i bol, da posle njega nisam čula nikoga da ima takvu boju. 

Ceca kaže da joj je  Aleksandar Radulović Futa otkrio i pre premijere neke scene iz filma "Nedelja".

- Pričao mi je Futa dosta o filmu, jer ima mnogo zanimljivosti iz života njega i Marine. Verujem da su uradili sjajan film i da će se publici dopasti. Uostalo, videćemo reakciju publike, šta će oni reći nakon gledanja - rekla je Ceca za Republiku.

Republika

Foto: Photo: Film nedelja, ATA Images

Ceca, film "Nedelja"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Av fukara

15.01.2024 20:31

Marš!