BAKA TEE TAIROVIĆ NE SME VIŠE NA ULICU DA IZAĐE: Pevačica priznala sve o porodičnom problemu, pa otkrila da li je našla DEČKA! (VIDEO)

Autor: O.B./A.D.

Zabava

13.01.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović sve iznenadila!

BAKA TEE TAIROVIĆ NE SME VIŠE NA ULICU DA IZAĐE: Pevačica priznala sve o porodičnom problemu, pa otkrila da li je našla DEČKA! (VIDEO)

Foto: ST/B. Jovanović

Tea Tairović, popularna pevačica koja je postala poznata po svojim zavodljivim nastupima, spremna je da večeras zapali scenu u Beogradu povodom dočeka pravoslavne Nove godine.

Nakon što su 31. decembra beogradsku publiku na Trgu Republike zabavljale Sandra Afrika, Milica Todorović i Anđela Ignjatović Breskvica, sada je red došao na Teu Tairović i njenog kolegu Sašu Matića da oduševe prisutne.

Foto: ST/B. Jovanović

 

 

- Imam tremu večeras ali jedva čekam. Toplo sam obučena ali čim se zagrejem skidam bundu. Duet sa Sanjom je spreman, pesmu smo izabrale samo treba da nađemo vreme da to i snimimo -rekla je Tea Tairović, pa dodala:

- Baka ima problem i da ode do prodavnice zbog mene. Kaže da je svi zaustavljaju jer znaju da sam njena unuka i sad mora uvek da se sređuje kad izlazi iz kuće, a mama i tata su odavno navikli na sve ovo.

Foto: ST/B. Jovanović

Tea Tairović nastup

 

Potom smo upitali Teu Tairović da li se nešto promenilo na ljubavnom planu, a pevačica nam je otkrila da ima simpatiju, ali da je i dalje samo platonski, još uvek nije pronašla gospodina pravog. 

- Simpatiju imam, ali dečka još uvek ne.

Tea je pred fotoreportere izašla u dugačkoj crnoj bundi i šubari, pokazujući da stil može da bude jednako upečatljiv i kada je odeća slojevita i pokriva gotovo svaki centimetar njenog tela. Tim potezom je uspela da zadrži tajanstvenost oko svoje noćne izvedbe, ostavljajući publiku u iščekivanju da vidi u čemu će zablistati na bini.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading